Hétfőn kezdődik az oltási akcióhét

2021. november 19. 10:23

Az oltakozni vágyókat naponta 7 és 19 óra között az ország 101 kórházában és szakrendelőkben is várják.

2021. november 19. 10:23
null

Hétfőn kezdődik az oltási akcióhét, az oltakozni vágyókat naponta 7 és 19 óra között az ország 101 kórházában és szakrendelőkben is várják – mondta a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára pénteken Kaposváron.

György István a Kaposi Mór Oktató Kórháznál tartott sajtótájékoztatón felhívta a figyelmet arra, hogy

a jövő vasárnap záruló akcióhéten oltásra érkezőknek nem kell előzetesen időpontot foglalniuk,

időpontra bejelentkezniük, regisztrálniuk, így azok is könnyen hozzájuthatnak a vakcinához, akiknek nincs vagy nehézkes az internetelérése, illetve a megadott felületeken „nem tudnak csatlakozni az egészségügyi rendszerhez”.

Az oltás az egyetlen hatékony védekezési eszköz a járvány ellen, ezért arra biztat mindenkit, aki még nem tette meg, hogy oltassa be magát, akiknél pedig már 4-6 hónap eltelt a második oltás óta, kérje a harmadikat – fogalmazott az államtitkár.

(MTI)

Nyitókép: Szekszárd, 2021. november 18.
Egy férfit beoltanak a német-amerikai fejlesztésű Pfizer-BioNTech koronavírus elleni oltóanyaggal, a Comirnaty-vakcinával harmadik oltásként Szekszárdon, a Tolna Megyei Balassa János Kórház oltópontján 2021. november 18-án.
MTI/Kiss Dániel

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2021. november 19. 18:25
Körülöttünk sok helyen jutalmazzák azokat, akik most oltakoznak. Persze ez diszkriminatív azokkal szemben, akik meg jutalom nélkül oltakoznak. Javasolnám így Karácsony közeledtével: Szervezzenek OLTÓPONTYOKAT! Aki beoltatja magát, kap egy pontyot, jutányosan! Nem kell félni, a szálka is szúr! Persze az Egyenlő Elbánásmód Hatóság nyilván elkaszálná!
ancilla
2021. november 19. 11:33
Oltakozni vágyók... :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!