A DK-s Komáromi szerint Kásler és Müller köztörvényes bűnözők

2021. november 25. 12:53

Komáromi Zoltán szerint a kormánynak le kellene mondania, ha nem hallgat az orvosszakmai tanácsokra.

2021. november 25. 12:53
null

Komáromi Zoltán, a Demokratikus Koalíció egészségpolitikusa volt szerda este a Klubrádió Esti gyors című műsorának vendége. Az egyébként háziorvosként praktizáló Komáromi szerint a kormány és az egészségügyi szakma vállán nagy felelősség nyugszik a járvánnyal kapcsolatos tájékoztatás terén.

– mondta a rádióműsorban Komáromi Kásler Miklósra és Müller Cecíliára utalva. A DK-s politikus szerint a tisztifőorvos és az EMMI élén álló miniszter szándékosan nem hozza nyilvánosságra a releváns járványadatokat, és így sok emberben élteti a hitet, hogy oltás nélkül is megúszhatja a koronavírus-járványt.

Komáromi Zoltán szerint a politikát egyszerűen nem érdeklik az adatok és a szakmai vélemények. A politikus annak a csapatnak a felelősségét is firtatta a műsorban, ami a kormányzati döntések mögött áll – ha a jelenlegi intézkedéseket javasolják, az Komáromi szerint szégyenteljes, ha viszont a kormány nem hallgat rájuk, akkor a kabinetnek le kell mondania.

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Összesen 178 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2022. január 05. 18:54
Kire kellene hallgatni, Falus Ferencre vagy a Molnár eü miniszterre aki a beteg jó fülét vágta le a rossz helyett?
rókabácsi
2021. december 03. 18:06
és van aki ennek az őrültnek hísz? de még ráadásul hozzá jár gyógyításra?
barany
2021. november 26. 16:55
Elképesztő, hogy ez a bunkó senkiházi milyen stílusban meri rágalmazni ezeket az önfeláldozó munkát végző nagyszerű embereket. Komáromi még arra sem méltó, hogy a cipőfűzőjüket megkösse.
NoSS
2021. november 26. 14:58
https://444.hu/2021/11/26/lakossagaranyosan-negyszer-annyian-halnak-meg-covidban-magyarorszagon-mint-az-europai-unioban
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!