Karácsonynak egy hónapja még semmit sem értek a kutatások, ma már velük kampányol

2021. november 08. 22:19

Most épp arra büszke, hogy azok a kutatások, amikben ő nem hisz, tíz százalék előnyt mutatnak az ellenzéknek. Más kutatások meg az ellenkezőjét állítják.

2021. november 08. 22:19
null

Mint ismeretes, Karácsony Gergely egy hónapja még azt mondta Márki-Zay Péternek, hogy 

Most azonban a Facebook-oldalán ilyen kutatásoknak az eredményével kampányol. A posztja tanulsága szerint az ellenzéki Závecz Research és a Republikon Intézet kikutatta azt, hogy a baloldali ellenzéknek 10 százalékos előnye van a Fidesszel szemben.

A valóság pikantériája, hogy a poszt megszületésének napján, míg az ellenzéki kutatóintézetek tíz százalékos előnyt mérnek az ellenzék számára, addig a Nézőpont Intézet 14 százalékos előnyt mér a Fidesz számára.

Nyitókép: Karácsony Gergely Facebook-oldala

Összesen 114 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Marcus Gravius
2021. november 09. 11:02
Azt az eszelős tekintetét nézzétek márky zaynak a ratyigerivel közös fotón... Igazi telibe vert faszfej féreg ez a kreatúra. Elmebeteg kutyaszar.
flesh ripper
2021. november 09. 09:36
"A remény vész el utoljára" - mondá a csupasz spanyolcsiga, az M1-es autópálya átszelése közben. Már majdnem átlépte a belső sáv záróvonalát, midőn a miniszterelnöki konvoj, 129 km/h-val száguldó fekete VW-kisbusza kilapította. "Jaj, végem!" - lehelte ki lelkét az moslékellenzéki csupaszcsiga. A kék villogós fekete VW kisbusz már messze járt, de a konvoj utolsó járműve, kissé megcsúszott a nyálkán.
Vakfolt
2021. november 09. 09:24
Gerci azt hiszi, hogyha kutat ások, akkor lesz víz, de ezek a kutatások, csak dögkutat kutatnak.
Tót Ottó
2021. november 09. 08:36
Ellenzéki "közvéleménykutatás"! -Milyen a hangulat maguknál Pelikán?Azt olvastam jó. -Akkor biztos az Virág elvtárs
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!