A Budapest Pride-nak köszönte meg az MTV díját Radványi Viktória

2021. november 15. 08:37

A Pride szervezője azért kapta az elismerést, mert az LMBTQ-jogokért küzd.

2021. november 15. 08:37
null

Személyesen vette át az MTV-től kapott díját Radványi Viktória, a Budapest Pride egyik szervezője a European Music Awards-gálán vasárnap este Budapesten – írja a Telex. Hozzátették: idén egy új díjat adtak át az MTV European Music Awardson, a „Generation Change” nevű elismerést olyan aktivista kapta, aki LMBTQ-jogokért küzd. A díjat megkapta Radványi Viktória, a Budapest Pride vezetőségének tagja is, amit a színpadon vehetett át a Puskás Arénában. Radványi a beszédében a barátnőjének és a Budapest Pride-nak köszönte a díjat, kijelentette, hogy

minden ember egyenlőnek születik, pont”,

és úgy fejezte be a beszédét, hogy mindenkit szavazásra buzdított.

Emlékeztettek: a 2021-es MTV EMA Generation Change többi díjazottja Amir Ashour, Matthew Blaise, Sage Dolan-Sandrino és Erika Hilton. Az már korábban kiderült, hogy

az idei MTV díjátadó kifejezetten ki akar állni az LMBTQ+ jogokat sértő intézkedések ellen,

Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter pedig korábbi sajtótájékoztatóján azt mondta, az idei gálát a kormány provokálására akarják használni. Az EMA egyik meghívott vendége Orbánnak üzent a vörös szőnyeges öltözékével.

Kép forrása: Facebook

Összesen 123 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
palicsi
2021. november 16. 17:00
"minden ember egyenlőnek születik, pont" Akkor mi heterók, miért vagyunk hátrányosan megkülönböztetve? Tényleg háború zajlik. Olyan háború, ahol alig van ellenség, de rengeteg a hazai kollaboráns!
Karbantartó9
2021. november 16. 08:29
Szegény . . . beteg vagy ilyen?
Toblerone
2021. november 15. 21:08
All men are created equal are not the same as all men are born to be equal. Just saying...
2021. november 15. 20:15
És hány embernek van benőve a lábkörme............és a világ közömbös irántuk !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!