„Orbán, a szeretet győz!” – állt az MTV-gála egyik vendégének ruháján

2021. november 14. 23:10

Gulyás Gergely korábban azt nyilatkozta: könnyen lehet, hogy az MTV budapesti díjátadóját a kormány elleni provokációra használják fel.

2021. november 14. 23:10
null

Számos híres-hírhedt ember tiszteletét teszi az European Music Awards vörös szőnyegén Budapesten, például Jeetendr Sehdev marketingguru, a The Kim Kardashian Principle című könyv írója is – olvasható a Telex cikkében.  A portálon azt írják: az influenszer egy olyan zakóban jelent meg az eseményen, aminek a hátán az állt, hogy

Mint ismert, a szervezők korábban már többször is kijelentették, hogy

direkt utalni fognak majd a magyarországi LMBTQ-törvényekre, többek között a Pride egyik szervezőjének is fognak díjat adni.

Az esemény előtt Gulyás Gergely miniszter azt nyilatkozta: „Könnyen lehet, hogy az MTV budapesti díjátadóját a kormány elleni provokációra használják fel”.

Nyitókép: Jeetendr Sehdev a 2021-es MTV EMA vörös szőnyegén, Budapesten (Kisbenedek Attila / AFP)

Összesen 183 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pitypangocska
2021. november 16. 18:18
A kis hülye megjegyezni se tudta ezt a rövid mondatot, ezért a zakójára varratta...
Chris75
2021. november 16. 08:23
Mi a bánatnak kellett egy ilyen fostengert engedélyezni? El lehet húzni a picsába és ott buzulni, ahol erre igény van...
Héja
2021. november 15. 18:30
A szeretet győz, a buzzancsok soha. Szaporodni nem tudnak, a genetikai hulladék csekélyke.
Udvardi
2021. november 15. 12:50
Eddig azt se tudtam, hogy létezik. Utánanéztem ez az első mondat róla az IMDb-n: Jeetendr Sehdev is a global media personality, the world's leading celebrity expert and a New York Times bestselling author. Wörld líding szelebriti expert
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!