Háromszásztíz új biciklivel bővül a MOL Bubi állománya

2021. november 16. 10:51

Több mint 20 százalékkal nőtt a MOL Bubi kerékpárállománya az októberi bővítést követően, újabb lépésként további 310 vadonatúj biciklit használhatnak a fővárosiak. A közbringaszolgáltatás népszerűsége töretlen, a szolgáltatás sikertörténete folytatódik – adta híról a BKK.

2021. november 16. 10:51

„A májusban teljesen megújuló közbringarendszer népszerűsége töretlen, egyre többen használják a Bubit még a hideg idő ellenére is. A szolgáltatás kihasználtsága miatt a BKK már októberben 50 kerékpárral bővítette a flottát, most azonban 310 új bicikli került a közutakra.Jelenleg összesen 1560 MOL Bubi kerékpár és 158 gyűjtőállomás érhető el városszerte, mindenki számára könnyen hozzáférhető, a közösségi közlekedéssel rugalmasan kombinálható szolgáltatást biztosítva” – írta ki Karácsony Gergely Facebook- posztjában. 

Jelenleg összesen 1560 MOL Bubi kerékpár és 158 gyűjtőállomás érhető el városszerte, mindenki számára könnyen hozzáférhető, a közösségi közlekedéssel rugalmasan kombinálható szolgáltatást biztosítva – áll a BKK közleményében. 

A BKK emlékeztetett: a közbringaszolgáltatás alapjaiban újult meg 2021 májusára. A kerékpárok defekttűrő, fújt gumikat kaptak, ezért könnyebben tekerhetők és sokkal jobban gurulnak. Az applikáció megújulásának köszönhetően ma már minden MOL Bubival kapcsolatos ügyet pillanatok alatt el lehet intézni, nincs szükség személyes ügyintézésre, illetve a honlap is megújult. Emellett egyszerűbbé vált a kerékpárok felvétele és lezárása, amelyet egy okoslakattal lehet megtenni. A szolgáltatás részeként a MOL Bubi díjszabása is kedvezőbb lett.

Fotó: BKK

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
filopatl
2021. november 17. 11:33
rendszeresen autózok pesten, néhány fiatal futáron kívül alig-alig cangáznak, bubit meg szinte sohasem látok, sztem falunkban többen bringáznak, téboly, mint a "cocilizmus"
bunko_jobbos
2021. november 16. 16:01
"A májusban teljesen megújuló közbringarendszer népszerűsége töretlen" Persze, amíg olcsóbban adják, mint amennyibe valójában kerül, és a különbözetet beletolják, addig népszerű lesz. Pél. népszerű lenne az a bérlakásrendszer is, haol nem kell a vaslós költségeket kifizetni a lakóknak. Csak baromság. Pontosabban bohóckodásnak jó, csak a sok világmegváltó azt hiszi, hogy majd ezzel kiépítik a zöld vagy tökömtudjamilyen városokat. :-)))))))))) Ehhez a világról kicsit komolyabb ismeretek kellenének, mint ami ezeknek van. Pl. Berlinben követelték a fiatalok, hogy ne legyen a menzán hús, mert az mennyi cokettőőőőő, de közben fogajdkuk, hogy Balira mennek nyaralni. Biciklivel járnak dolgozni, a munkahelyükre, ami földkörüli hajós utakat szervez. :-))))) lehetne sorolni az anomáliákat. Amit ők álmodnak az a középkor. Az zöld volt.
Szeredai
2021. november 16. 15:48
Még egy kicsit vergődnek az ilyen rendszerek, újakat már sehol nem építenek ki.
JMoflicheque
2021. november 16. 12:26
Végre! Ilyenkor télen is szívesen fagyunk le a bicóról, főleg iccaka! A repülők légifolyosóit is redukálni kell, hátha lesznek légi biciglik is!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!