Üzent a DK: Dobrev ötször annyi kerületben nyert, mint Karácsony és Márki-Zay együtt

2021. október 02. 18:17

A párt Facebook-oldalán tett közzé egy grafikont, amelyben arra emlékeztetnek: Dobrev Klára 85 körzetben tudott nyerni, míg Karácsony és Márki-Zay összesen 17-ben.

2021. október 02. 18:17
null

„Dobrev Klára ötször annyi választókerületben nyert az ellenzéki előválasztáson, mint Karácsony Gergely és Márki-Zay Péter EGYÜTT!” – írja a Demokratikus Koalíció közösségi oldalán. 

A párt azt is hozzátette, hogy Dobrev

a legnépszerűbb miniszterelnök-jelölt, aki nemcsak győzni tud, hanem kormányozni is

Fotó: Facebook

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zsolt75
2021. október 03. 09:24
Klárika. 34 százalékot kapott. Ilyenkor nem az a narratíva, hogy akkor 66 százalék nem Önt szeretné?
Alcofrybas
2021. október 03. 08:04
"A legnépszerűbb miniszterelnök-jelölt, aki nemcsak győzni tud, hanem kormányozni is." A baloldali miniszterelnök-jelölt, akiről végre nem csak szabadszájú trágárság feltételezni, hogy Gyurcsány faszát szopja.
MerivaD
2021. október 03. 07:02
Vajon mit nyert ez a luvnya? Európai minimálbért? A hiénamosolyt jutalmazták?
formaegy
2021. október 02. 23:56
Mi van az mszp-vel? Tóth elvtárs ott olvadozott az ATV-ben, hogy magasan győztek Bp.-en. )))))))))) Ezután mi lesz az üzenet? Dk: Kunhalmika ne lebegtesd a szoknyád olyan vigyorogva, mert én döntöm el meddig vigyorogsz. Ne csodálkozz, ha megint lefejeled az ajtót. Akkor viszont úgy az ajtóba olvadsz, mintha a Tom & Jerry-ben szerepelnél. Ennyi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!