Szükségünk van 20 ezer szavazatszámláló biztosra

2021. október 25. 14:34

Jelentkezz Te is, hogy garantálni tudjuk a választás tisztaságát!

2021. október 25. 14:34
Cseh Katalin
Cseh Katalin

„Az előválasztás egy nagyon fontos lépés volt ahhoz, hogy 2022-ben leváltsuk a Fideszt – de csak az első lépés egy nagyon hosszú úton. A következő lépés, amit szintén megtettünk, az volt, amikor közös színpadra álltak október 23-án a közös jelöltek, valamint a miniszterelnök-jelölt. És ne feledjük, zajlik a programalkotás is.

A fontos tennivalók sorában azonban ott van az is, hogy szükségünk van 20 ezer szavazatszámláló biztosra jövőre.

Miért fontos ez? Mert például a 2018-as országgyűlési választáson a szavazatszámláló bizottságok 40 százalékában egyáltalán nem volt, vagy nem volt elegendő olyan szavazatszámláló, aki független lett volna a hatalomtól. A választások vitán felül álló tisztasága azonban csak úgy biztosítható, ha minden szavazókörben legalább kettő, a központi hatalomtól független szavazatszámláló őrködik.

Jelentkezz Te is a választás tisztaságát garantáló szavazatszámláló biztosnak!”

Összesen 149 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gonella
2021. október 26. 09:46
Szükségünk van ... - eltévesztetted! Szükségünk van TISZTESSÉGRE...- ezt kellett volna.
khomeini
2021. október 25. 23:32
Nem húszezer szavazatszámlálóra van szükségetek, hanem legalább egyetlen egy értelmes politikusra. De olyan az egész baloldalon nincs egy sem.
Leo3
2021. október 25. 23:12
Álljon be hozzátok szavazatszámlálásra a HÓHÉR!
kovászos cipó
2021. október 25. 20:14
Lesz az több is, mint húszezer. Csakhogy olyanok, akik a magadfajták körmére néznek alaposan! Minimum két szavazatszámlálónk lesz minden szavazókörben, és ha megfeszültök, se lesz módotok csalni, gyalázatos!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!