Schiffer: Márki-Zay céljai egyértelműen Dobrev Klára törekvéseivel harmonizálnak

2021. október 02. 10:33

A volt országgyűlési képviselő szerint ha a „víziók és programok” versenyéről lenne szó, akkor most az következne, hogy Márki-Zay szépen megtámogatja Dobrevet.

2021. október 02. 10:33
null

Márki-Zay Péter, az előválasztás második fordulójába harmadikként bejutó miniszterelnök-jelölt kiemelt programpontjaira reagált Schiffer András. Mint ismeretes, Márki-Zay az alábbi 3 fő programpontját tette meg feltételnek ahhoz, hogy visszalépjen Karácsony Gergely javára.

Schiffer András, volt országgyűlési képviselő a Facebook-oldalán kommentálta a hírt:

„Többen megütköztek (ez persze költői megfogalmazás: valójában – rendes demokrata módjára – a szólásszabadsághoz való jogomat is elvitatták), miért vonom kétségbe, hogy az O1G-s előválasztás »víziók, programok« versenye. Jó, nem vonom kétségbe. Márki-Zay pár napja mondta el, számára kiemelt programpont »az euró mielőbbi bevezetése« és »az alaptörvény közjogi értelemben vett érvénytelenségének kimondása«. Ezek a célok egyértelműen Dobrev Klára törekvéseivel harmonizálnak.

A »víziók, programok« versenyéből most az következik, hogy Márki-Zay szépen megtámogatja Dobrevet.”

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
öszödibeszéd
2021. október 03. 21:19
Versenyeznek abban, hogy ki támogatja meg jobban a DK-t. A Dobrev Klárát.
DFK
2021. október 02. 21:24
Aki a feles alkotmányozást emlegeti, az polgárháborúra játszik.
zolizolizoltan
2021. október 02. 18:00
Jaj mit írtam! Kimaradt egy lényeges szó: Itt is a mandin a külföldről írogatók között van a legtöbb.
nyugalom
2021. október 02. 16:49
Még terdelni kepes a bolgar zsidó előtt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!