Nem szabad ilyet csinálni – így reagált a DK Márki-Zay egymillió forintos feljelentős akciójára

2021. október 10. 13:48

A DK jelezte: ők „a tisztességes versenyben hisznek, a lejáratás nem kenyerük”.

2021. október 10. 13:48
null

„Nincs kétségünk afelől, hogy ahol valaki egymillió forintot ajánl fel egy lejáratókampány részeként a „bizonyítékért”, ott akadnak majd olyan tisztességtelen emberek, akik akár ennek a töredékéért is vállalni fogják, hogy lejárassák az előválasztás legesélyesebb jelöltjét. Ezért nem szabad ilyet csinálni” – írta Barkóczi Balázs DK szóvivő a párt vasárnap délutáni közleményében. Ahogy arról korábban beszámoltunk, Márki-Zay Péter az előválasztás második fordulójában való részvételre buzdított Facebookon élő videójában, és egyebek mellett arról beszélt, hogy „sajnos nem zárható ki, hogy most Dobrev Klára mellett nemcsak a DK, hanem még a Fidesz is mozgósítani fog”, ezért a választási csalás leleplezésére jutalmat ajánlanak fel.

A DK válaszul jelezte, ők „a tisztességes versenyben hisznek, a lejáratás nem kenyerük”. „Orbán az ellenfelünk, akit le kell győzni – minden ellenzéki a szövetségesünk, akikkel együtt kell működni. Ez vezet minket” – közölték.

Fotó: MTI/Kovács Attila

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tailor
2021. október 10. 19:04
." ... most kéne abbahagyni , elfutni , elrohanni .... "
nempolitizálok
2021. október 10. 18:33
Márky-Zay be van szarva, hogy a DK ellene is szállítja majd az infókat mint Karácsony ellen.
masikhozzaszolo
2021. október 10. 17:27
A házmestereknek is kell ígérni valamit. Volt itt alapjövedelem, százezer a nyugdíjasoknak, eus minimálbér (ja, az már el is van intézve), meg ingatlanadó, szja többsávos, ha van kereseted, már bele is esel a felső sávba, ésatöbbi. A nemleszkegyelem, stbt. már nem sorolom.
zakar zoltán béla
2021. október 10. 17:21
Kókadt Kóla
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!