Dúró Dóra irodájának kirakata kavart botrányt Józsefvárosban

2021. október 03. 12:08

Sátly Balázs önkormányzati képviselő kezdeményezi, hogy a Tulajdonosi Bizottság következő ülésén vizsgálja felül a Mi Hazánk józsefvárosi irodájának bérleti szerződését, az arra kiragasztott plakát miatt – adta hírül az ATV.

2021. október 03. 12:08
null

„Engem nem zavar ha valaki náci, amíg a négy fal között csinálja. Dúró Dóra képviselőasszony József körúti irodájából viszont sajnos kifolyik a szenny” – ezt írja Sátly Faceboook-oldalán közzétett fotója mellé, amelyen a Mi Hazánk irodájára kiragasztott, „Nem lehetünk cigányország” feliratú plakát látható.

Az 1Magyarország Kezdeményezés szintén Facebook-oldalán fejezte ki tiltakozását a Mi Hazánk Mozgalom VIII. kerületi irodájára kiragasztott plakátja miatt.

„E förtelmes plakát, s annak üzenete nem pusztán hazánk polgárainak, legnagyobb lélekszámú kisebbségének emberi jogait, méltóságát tiporja sárba, hanem egyértelmű és nyílt gyűlöletbeszéd, színtiszta, náci, fasiszta alapvetésű retorika, amely ebben a formájában egyértelműen uszításnak minősül” – írják, hozzátéve, hogy feljelentést tesznek a mozgalom ellen.

Józsefváros polgármestere, Pikó András is közösségi oldalán adott hangot annak, egyetért Sátly kezdeményezésével.

„Mélységesen egyetértek vele: nem tűrhetjük, hogy az önkormányzat tulajdonát, tehát a mindannyiunk közös tulajdonát használó bérlő azt akár a józsefvárosi cigányok, akár más közösséggel szembeni uszításra használja” – áll Pikó bejegyzésében.

Összesen 120 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gáspár
2021. október 05. 01:39
Wass Albert-Patkányok honfoglalása!
Bell & Sebastian
2021. október 03. 22:37
Egy német vagy osztrák ezen jót röhögne, mert indokolatlannak találná a jövő időt. Minket csak az vigasztalhat, hogy már nem sok idejük maradt a vidámkodásra. Vagyis egyformán vesztésre állunk.
marica61
2021. október 03. 20:14
sajnos van benne valami igazság. sok falusi barátom van és egytöl egyig mind a cigányok lopásairol és rablásairol beszélnek ami a falujukban történik. a polgármesterek "kinyalják" a cigányok fenekét mivel az ö szavazatukkal nyerik a polgármesteri posztot. az idösek meg vannak félemlitve és nem mernek a lopás és rablás után följelentést tenni. a hatoságoknak fogalmuk sincs mi a valoság a falukban,
Kormánypárti1
2021. október 03. 19:51
Okos a Dóra, mert begyűjtik a hülye Jakab által eladni próbált szavazókat. Úgyhogy moslékosék beszopják mert lyukas a zsebük amelyikbe a jobbikosokat szerették volna bepakolni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!