Elfogták a férfit, aki a Momentum sajtótájékoztatóján pofozkodott

2021. október 12. 15:09

A férfi nem tett vallomást.

2021. október 12. 15:09
null

Mint arról mi is beszámoltunk, pofozkodás történt a Momentum hétfői sajtótájékoztatóján. A Momentum leköszönő elnöke épp távozásáról beszélt a Széll Kálmán téren, mögötte pedig a párt politikusai sorakoztak. A sajtótájékoztató vége felé került elő egy férfi, aki különböző bekiabálásokkal provokálta a résztvevőket. Amikor a férfi elhaladt Ilyés Márton elnökségi tag mögött, pofozkodás kezdődött.

A BRFK közleménye szerint a bántalmazások során senki sem szenvedett orvosi ellátást igénylő sérülést, az elkövető elhagyta a helyszínt. A fővárosi rendőrök néhány órán belül azonosították a feltételezett elkövetőt, majd a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály munkatársai segítségével még aznap este II. kerületi lakásán elfogták. A Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozói a 48 éves V. Pétert előállították, és garázdaság vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A férfi nem tett vallomást.

Nyitókép: Index-videó

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lendvaiildiko
2021. október 13. 04:32
Csak a fejét, hogy meg ne sántuljon!
cutcopy
2021. október 12. 23:42
Eldurvult az előválasztás..
Ma is bukik a Zorbán...
2021. október 12. 22:58
Természetes a méltó felháborodás a bolsevista csirkefogók förtelmes rémtetti okán, de a fizikai erőszaktól tartózkodni kell... Az külön jó, amikor a bolsevisták korrupcióról vartyognak, miközben Commandante "Che" Atka is közöttük van a nyomdaügyeivel.
Orange79
2021. október 12. 21:44
Elfogtak a momentumos kocsogot? O legyintett eloszor ugyanis. Miota nem lehet bekiabalni vagy velemenyt nyilvanitani? Nem olyan reg meg a halado ellenzek futyult, fujta a sipot, dobalta a rendoroket. A rendorokre fustgranatot hajito fegyor bubtetlenul vigyoroghat?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!