Pofozkodás történt a Momentum sajtótájékoztatóján

2021. október 11. 17:17

Elcsattant egy pofon a Momentum sajtótájékoztatóján, Budapesten, a Széll Kálmán téren.

2021. október 11. 17:17
null

Pofozkodásba torkollott Fekete-Győr András és Orosz Anna hétfő délutáni sajtótájékoztatója. A Momentum leköszönő elnöke épp távozásáról beszélt a Széll Kálmán téren, mögötte pedig a párt politikusai sorakoztak. A sajtótájékoztató vége felé került elő egy férfi, aki különböző bekiabálásokkal provokálta a résztvevőket.

Az Index élő videójának utolsó másodpercein látható az ominózus jelenet, amikor is a férfi elhaladt Ilyés Márton elnökségi tag mögött, pofozkodás kezdődött:

Az ügyben a Magyar Hang megkereste a Momentum sajtóreferensét, aki elmondta: rendőrségi vizsgálat folyik az ügyben, több szemtanú volt, így nyilván nem lesz nehéz beazonosítani a résztvevőket. Kérdésükre, hogy valóban Ilyés is ütött-e, illetve ő ütött-e elsőre, Varsányi úgy fogalmazott: a Momentum álláspontja annyi, hogy szomorúnak tartják az esetet, de nem kívánják kommentálni.

Nyitókép: Index-videó

Összesen 128 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rocktoberi
2021. október 12. 15:30
Tovább hömpölyög az előválasztás sikertörténete. Eddig egész jó a műsor.
zakar zoltán béla
2021. október 12. 09:46
Íme: Jakab sakáljai, Xixó orosz lányai,..Boesme agytífusza a türelmes PöCe!
Xman
2021. október 12. 09:31
Tök egyértelmű, a Momentumos kezdte a bunyót és még valaki besegített neki.
nyoooc
2021. október 12. 09:21
A Partizán intejúval nem a kampány állt bele a földbe...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!