Még a 444 szerint is csak 3-4 ezren voltak kíváncsiak Márki-Zay beszédére

2021. október 23. 17:31

Holott korábban azt írta a balos propagandalap, az Ez a lényeg blog, hogy egy nemzet várja az ellenzék miniszterelnök-jelöltjének a forradalmi beszédét.

2021. október 23. 17:31
null

A 444.hu arról ír, hogy 3-4 ezren lehetnek az ellenzéki rendezvényen. A lap szerint a szónokok arról beszéltek, a tömeg a Kodály köröndig áll. Helyszínen lévő kollégájuk, Haszán Zoltán a Kodály körönd és az Andrássy-Rippl-Rónai sarkáról küldött képet, amely mindezt cáfolja. A 444 szerint a legnagyobb taps mindig akkor hangzott fel, amikor valamelyik szónok az összefogás fontosságát hangsúlyozta.

Ez az érdektelenség annak a fényében érdekes különösen, hogy nemrég a balos propagandalap, az Ez a lényeg blog – amely egyébként a legutóbbi napokig hevesen támadta Márki-Zay Pétert – nemrég azt írta, egy nemzet várja MZP forradalmi beszédét.

Nyitókép: Facebook

Összesen 200 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ellenzék vs menetelők
2021. október 24. 17:59
EGY NAP TÖBBEN MENTEK EL ELŐVÁLASZTANI, MINT AMENNYI EMBERT SIKERÜLT ÖSSZEBUSZOZTATNI A BÉKEMENETRE!
nempolitizálok
2021. október 24. 10:28
Ballibsik, Gyurcsány őrjöngött, megmondta Márkynak, egyetlen helyet nem kap, 2000 embert ő egy munkanap délelőttjén összeszed. Leesett neki, hogy makizajék emberei összecsalták az előválasztását.
Salamander
2021. október 24. 09:11
A magyarok szarnak Márki Zajra: külföldi ügynök. Az a madár, amelyik úgy totyog mint egy kacsa, úgy hápog, mint egy kacsa és úgy néz ki mint egy CIA ügynök, na az Márki-Zaj Péter, az aknafejű "kárpátok géniusza".
Kanmacska
2021. október 24. 01:06
"Elkúrtuk. Meg lehet magyarázni." Ez van, büdös bolsik! Ezt is elkúrtátok! :DDD: ))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!