Márki-Zay: Inkább pozitív hatást gyakorolt a nagyszámú, egy időben történő bevándorlás

2021. október 26. 15:24

A baloldal miniszterelnök-jelöltje szerint ezt „egy nagy horderejű amerikai kutatás”, és a tudósok is megállapították.

2021. október 26. 15:24
null

Mint arról korábban írtunk, „Soros egy nyomorult migránst sem hozott be Magyarországra”vette védelmébe a migráció ügyében Soros Györgyöt a baloldal miniszterelnök-jelöltje. Márki-Zay Péter bevándorláspárti nézeteit azonban már korábban, Kálmán Olga: Szeretemország c. könyvében is kifejtette.

„Az integrációnak vagyok a támogatója”

A könyvben Márki-Zay Péter kérdésre válaszolva leszögezte: „Az integrációnak vagyok a támogatója”. Mint fogalmazott: szerinte „a migráció egy létező jelenség, egyik napról a másikra nem lehet megállítani, teljes mértékben megszüntetni pedig lehetetlen”. Példaként a baloldal miniszterelnök-jelöltje a Castro idejében Floridába menekült kubaiak kapcsán kifejtette, hogy „egy nagy horderejű amerikai kutatás, és a tudósok azt állapították meg, hogy

Hozzátette, hogy „amíg Magyarország az unió tagja, addig a kormány ezt nem tudja megakadályozni (a migrációt – a szerk.), különösen úgy nem tehet különbséget, hogy a fekete bőrű vagy a mohamedán vallású nem jöhet, a többi meg igen”.

„Amerikában és Kanadában azt éreztem, hogy sokkal befogadóbb, szeretetteljesebb a társadalom”

A hódmezővásárhelyi polgármester az integráció okozta esetleges „konfliktusokról” szólva elmondta,

ám egyaltalán nem mindegy, hogy az adott társadalom eleve hogyan viszonyul ehhez a kérdéshez: elfogadóan vagy elutasítóan”.

Érvként a polgármester kifejtette, „Amerikában és Kanadában azt éreztem, hogy sokkal befogadóbb, szeretetteljesebb a társadalom”, hozzátette, szerinte

és a vegyes házasságból született gyerekek is lelkes hazafiakká váljanak”.

Így vette védelmébe Márki-Zay a migráció ügyében Soros Györgyöt

„Soros egy nyomorult migránst sem hozott be Magyarországra” – mondta a baloldal miniszterelnök-jelöltje. Bővebben is érdekel!

– mondta a baloldal miniszterelnök-jelöltje.

 

Nyitókép: Földházi Árpád

Összesen 337 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2021. október 28. 11:56
Ebben teljesen igaza van. Mikor bejöttünk Vereckénél, összességében inkább pozitív, mint negatív hatást gyakoroltunk a nagyszámú, egy időben történő bevándorlással a térség gazdasági fejlődésére. Vagyis ide már másnak nem kell bevándorolni, már rendben vagyunk. Mondjuk akik ígérték, hogy itt nem lehet élni, miért nem mentek már el? És te miért jöttél akkor vissza?
Quelle957
2021. október 27. 10:54
Közlekedjen a drága a déli határ szerbiai oldalán, Szabadkán és a falvakban...Sokfelé gyalogolnak csoportosan, sötét tekintetű ifjak, jól öltözve, ennivalós csomagokkal, asszony, gyerek egy se. A sör azért lemegy, a Lidl-ben mindent összefogdosnak...
Bokros Birka
2021. október 27. 09:00
Drága édesanyád vállalkozására lehet, de ránk nem!
Ronee
2021. október 27. 07:49
Ennek a bunkó megalomán, isten komplexusos mzp-nek ugyanúgy torzul a feje a gyűlöletől mint a fletónak ;)))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!