Horvát lap: A fiumei érsek Orbán migrációs politikáját bírálja

2021. október 20. 12:13

Mate Uzinic szerint „sajnos sok keresztény is elfogadja a migránsokkal kapcsolatos populista állításokat”.

2021. október 20. 12:13

Az Index.hr Mate Uzinic fiumei érseket idézte, aki Orbán Viktor keresztény Európa muszlim migránsok általi veszélyeztetéséről szóló kijelentéseire reagálva elmondta, „sajnos sok keresztény is elfogadja a migránsokkal kapcsolatos populista állításokat”. Uzinic szerint a keresztény Európa nincs veszélyben, a muszlim bevándorlók nem jelentenek arra veszélyt, úgy fogalmazott, a keresztény Európát sokkal inkább a magukat kereszténynek nevezők, ám nem keresztényként élők veszélyeztetik.

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2021. október 21. 12:04
"... a keresztény Európát sokkal inkább a magukat kereszténynek nevezők, ám nem keresztényként élők veszélyeztetik." Ühümm! Példul olyanok "veszélyeztetik Európát", mint Mate Uzinic fiumei érsek!
confitür
2021. október 21. 05:56
A fiumei érsek szarja össze magát.
Bimm-bamm
2021. október 20. 18:47
Na, még egy liberális pap aki mindent megtenné pár százezer migránsért. Ez olyan mint a mi evangélikus püspökünk Fabiny Tamás. Az is nyilatkozott már olyant, hogy szegény migriket be kell fogadni, nyissuk meg szívünket előttük.
Búvár Kund
2021. október 20. 18:31
Beszélje meg Horvátország vezetőivel, és kérje meg őket fogadjanak be 50 ezer migrit az országukba! Akkor lesz ám Fiumei ribillió!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!