A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMagyarország
09:00Sportlövészet10m légpuska
HUNMagyarország
11:00KézilabdaMagyarország-Egyiptom
HUNEszter Muhari
11:15VívásJunyao Tang-Eszter Muhari
HUNMagyarország
12:20ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNMagyarország
12:26ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNSzatmári András
13:20VívásBolade Apithy-Andras Szatmari
HUNSzilágyi Áron
13:45VívásFares Arfa-Aron Szilagyi
HUNGémesi Csanád
13:45VívásCsanad Gemesi-Eli Dershwitz
NyílNyíl

Hiller István is a DK kormányfőjelöltjét támogatja az előválasztáson

2021. október 09. 15:30

A választókerületében a DK segítette, Márki-Zay Péter miniszterelnök-jelölt mozgalma viszont az ellenfél jelöltje mögé állt be.

2021. október 09. 15:30
null

A Népszava kereste meg Hiller István volt MSZP-s elnököt, hogy kommentálja pártja azon döntését, hogy az előválasztás második fordulójában egyik jelöltet sem támogatják hivatalosan. Hiller István szerint az elnökség helyes döntést hozott, de hangsúlyozta, a megválasztott közös miniszterelnök-jelöltet támogatni fogják. 

Arra a kérdésre, hogy ő személy szerint kit támogat a második fordulóban, Hiller úgy válaszolt:

„Baloldali ember vagyok, egy magyar szociáldemokrata. Az én választókerületemben (ahol egyébként teljesen kulturált és korrekt versengés zajlott) több párt, így a DK is támogatott. Segítettek, aláírást gyűjtöttek, részt vettek az előválasztás lebonyolításában. Én 84 százalékot szereztem. Márki-Zay mozgalma az ellenfél jelöltjét támogatta.

Az én döntésem ebből a szempontból világos.”

Ahogy arról beszámoltunk, Karácsony Gergely pénteken jelentette be, hogy visszalép Márki-Zay Péter javára. Az MSZP tudomásul vette Karácsony Gergely döntését, de nem állt be egyik mögé sem, hanem – mint közölték – az előválasztáson sikeresen szereplő miniszterelnök-jelöltet támogatják majd. Ugyancsak megírtuk, a szocialisták elnökhelyettese is Dobrev Klára mögé állt be.

Fotó: Dobrev Klára Facebook-oldala

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Galerida
2021. október 09. 19:02
Ha Klára asszony ebben az iramban szépül tovább, akár a pléh boy címlaplánya is lehet... Talán még Berlusconi is felfigyel rá....
Galerida
2021. október 09. 18:52
Hiller a legjobb példa arra, hogy egyes esetekben a diploma nem ad semmi pluszt... Ő maximum egy körmönfontabban fogalmazó Komjáthi Imre.....
flesh ripper
2021. október 09. 18:37
Hiller az "elvhű" komcsifilosz, olyan, mint a csupaszcsiga. Nyálkás!
nempolitizálok
2021. október 09. 18:27
Eldőlt. Kádár János és Grósz Károly is Gyurcsánynét támogatja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Mindent egy helyen az olimpiáról