Hadházy Ákos: Ne tévesszük meg magunkat, nem áll nyerésre az ellenzék

2021. október 10. 15:48

A propaganda miatt sok a megtévesztett ember – mondja Hadházy Ákos Márki-Zay Péter nagygyűlésén.

2021. október 10. 15:48
null

Hadházy Ákos szerint az ellenzék egyelőre nem áll nyerésre, pedig még meg sem kezdődött „Orbán nagy pénzosztása”.

Fontos őszintén beszélni, és önbecsapás azt hinni, hogy „összefogás ide vagy oda, a győzelem már a zsebünkben van” – jelentette ki Hadházy Ákos Madách téren a Mindenki Magyarországa Mozgalom nagygyűlésén szombaton. Szerinte ezt mindenkinek át kell gondolnia, aki esetleg fontolgatja, hogy ne menjen el szavazni valamelyik jelölt miniszterelnök-jelöltsége esetén. A legfontosabb dolog a választások megnyerése kapcsán szerinte az, lesz-e az ellenzéknek legalább húszezer aktivistája, és lesz-e minden körzetben ellenzéki szavazatszámláló.

Nyitókép: Facebook

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rocktoberi
2021. október 11. 08:59
Milyen savanyú pofát fognak ezek vágni a választás után. Ugathatnak tovább ellenzékben ész nélkül. Máshoz úgyse értenek.
Csigorin
2021. október 11. 07:38
en azt javaslom lepjetek vissza mind Orban javara, akkor nyertek, aztan szolitsatok fel lemondasra hivatkozva arra hogy nyertetek
Almassy
2021. október 10. 19:22
Hadházy Ákos: "Legfontosabb, hogy bekerüljek a parlamentbe."
luisbathhelena
2021. október 10. 17:40
Barátocskám kra nem a szavazatszámlálókon múlik majd.......
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!