Gréczy Zsolt: Be fogjuk perelni Popovics Juditot

2021. október 14. 11:33

„A hölgynek lesz lehetősége a bíróságon megpróbálni bebizonyítani az igazát, be fogjuk perelni” – mondta a DK-s politikus.

2021. október 14. 11:33
null

Mint arról mi is beszámoltunkMárki-Zay Péter korábban azt mondta, hogy van olyan jelöltjük, akinek először államtitkári posztot ajánlott a DK, majd megzsarolta, a harmadik miniszterelnök-jelölti vitán viszont azt is bemondta, hogy Popovics Judit ez a személy. A Mindenki Magyarországa Mozgalom visszalépett képviselőjelöltje​, Popovics azt mondta: „kaptam fenyegetést arra nézve, hogy első körben a macskámat húzzák fel a kerítésre”. Szóba kerültek az idős szülei és a gyerekei is, ezekre ugyanakkor nincsenek tanúi, és bizonyítékai.

Gréczy Zsolt az ATV Startban úgy reagált Popovics kijelentéseire, hogy a hat párt egyike sem adott neki befogadó nyilatkozatot, erről hatpárti jegyzőkönyv is van. 

Egyébként meg a hölgynek lesz lehesőtése a bíróságon megpróbálni bebizonyítani az igazát. Be fogjuk perelni” 

– szögezte le Gréczy.

Nyitókép: MTI/Krizsán Csaba

Összesen 131 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vasalo
2021. október 15. 19:37
Pontosan egy nyugati lapnak kell megmondania mi fog törtenni Magyarországon
Neutron
2021. október 15. 19:14
Neked való feladat. Elő kell venni a farkad.
kaffogó hebrencs
2021. október 15. 07:41
Elég, ha annyit mondasz Zsolti, küldöd a dákós képeket annak, akit nem szerettek. Hidd el, menekülni fog mindenki.
Bájron
2021. október 15. 05:55
Te csak verd a bránert! Bránert???????
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!