Egyre többen követik a magyar példát

2021. október 12. 16:20

Most példaként kell állnuk Európa számára.

2021. október 12. 16:20
null
Hollik István

„Egyre többen követik a magyar példát. 12 uniós ország belügyminisztere írta alá azt a levelet, melyben az egész Európai Unió határát védő kerítés létesítését szorgalmazzák. Végre eljutottunk oda, hogy egyre több ország belátja, az ellenőrizetlen migráció veszélyes. Most példaként kell állnuk Európa számára: Megvédjük a határainkat és a magyar embereket, Megvédjük a rezsicsökkentést, Megvédjük hazánk szuverenitását a nyugati birodalmi törekvésekkel szemben. Folytatjuk a munkát! Hajrá, magyarok!”

Fotó: ANP MAG / ANP via AFP

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Senye Péter
2021. október 13. 09:58
Előbb-utóbb, jobb híján a gellert kapott bolgár golyó példáját követik.
files32
2021. október 13. 07:54
Egyre többen követik a magyar példát egy héten belül bele is buktak.
mucsay
2021. október 12. 20:01
én értem az optimizmus fontosságát, de én speciel úgy számolok, hogyha váratlan fordulat nem történik, most hogy kurtzot és babist kivették, simán megfosztanak minket a szavazati jogunktól az év elején, ami persze bukást jelent áprilisban. úgyhogy ki kéne vmit találni.
yndi
2021. október 12. 19:44
Salvini, Trump, Netanjahu, Babis... Egyelőre szerencsére nem úgy tűnik, mintha felvirradóban lenne az illiberalizmus napja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!