Dopeman: Én értem, hogy Márki-Zay nem érzi magát Gyurcsány emberének, de nem tud más lenni

2021. október 22. 16:31

A rapper szerint egy hazugság, hogy Márki-Zay Péter leváltotta volna az ellenzéket.

2021. október 22. 16:31
null

Dopeman is kommentálta a legújabb belpolitikai fejleményeket. A rapper főleg abba az elmúlt napokban teret kapó narratívába szállt bele, hogy Márki-Zay győzelme ellenzékváltást jelente. Ezt az értelmezést Puzsér Róbert mellett Pottyondy Edina és VV Zsolti is terjesztette saját felületén.

Dopeman szerint azonban az ellenzékváltás – amit Márki-Zay is említett győzelmi beszédében – egy hazugság. Úgy véli, Márki-Zay akkor beszélhetett volna ellenzékváltásról, ha egy esetleges második fordulós vereség után kilépett volna az összefogásból, és elindított volna egy mozgalmat egy másik hozzáállással.

Ehhez képest Márki-Zay „besimul az összefogásba, és megköti a maga alkuit a hatalom megszerzése érdekében”.

Értem én, hogy nem tetszik sokaknak, hogy Gyurcsány emberének nevezik, és valószínűleg neki sem tetszik, és nem érzi magát Gyurcsány emberének, de egész egyszerűen nem tud más lenni. Ennek oka, hogy az az alapvető politikai erő, amelyre támaszkodni tud majd, az a Gyurcsány által van befolyásolva” – jelentette ki Dopeman.

Hozzátette Márki-Zaynak üzenve: ha a hódmezővásárhelyi polgármester nem akar Gyurcsánnyal kormányozni, ki kellene lépnie az összefogásból.

Lépj ki, Péter! És akkor alátámasztod azokat a reményeket, amiket olyan nagy szellemek táplálnak veled szemben, mint Puzsér Róbert, Pottyondy Edina, és VV Zsolti” – mondta a rapper.

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Curka
2021. október 23. 12:22
Dopemam egyáltalán nem hiteles szereplője a közéletnek. Egyik nap még OV fejet rugdos, utána meg pénzért beáll a seggnyaló kórusba. Ráadásul még nincs is igaza. Az összefogás a kormányváltáshoz kell, de a politikai irányultsághoz nincs köze. Azt elhiszem, hogy furcsa azt látni, hogy jobb és baloldaliak, liberálisok és konzervatívok össze tudnak fogni egy cél érdekében. És azt is elhiszem, hogy a kormányoldal rendesen be van szarva ettől. Minél magasabb pozícióban vannak és minél értelmesebbek, annál inkább.
Mátyás01
2021. október 23. 09:55
Tökéletes megfogalmazás, pontosan erről beszélünk hónapok óta. Még akkor is ha a Karácsonnyal mellélőtt a kormánymédia, akinek kiesésére egyébként senki sem számított. Mert mindegy, hogy ki az, ha a legerősebb ellenzéki erő a DK, akkor Gyurcsány fog diktálni. Persze ez csak prognózis, de valószínűleg a választásokig csak erősödni fog a DK.
Romentumos Gyurcsányjugend
2021. október 22. 22:48
Ja, a puzsér sem érzi magát Gyurcsány emberének az MSZP tv-ben.
Fekete85
2021. október 22. 21:51
Dopeman cigány megvett a dagadt kilóra te csicska gyász. MZP egy becsületes karakán keresztény ember te meg egy rugalmas gerincű kamu gengszter.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!