Dobrev: Karácsony és Márki-Zay nem gondolta végig ezt az együttműködést

2021. október 05. 11:41

„Ez nem úgy működik, hogy vagy ő, vagy én” – fogalmazott a DK-s politikus.

2021. október 05. 11:41
null

Dobrev Klárát kérdezték a hétfő esti ATV Egyenes beszédben Karácsony Gergely és Márki-Zay azon döntéséről, miszerint „egymás mellett” indulnának, közösen az előválasztás második fordulójában. A DK-s politikus szerint a két polgármester „nem gondolta át” ezt a javaslatot, mert, mint Dobrev fogalmazott, „egy miniszterelnök-jelölt lesz áprilisban”.

Hogy fog kinézni az RTL-vita? Az egyik pulpitus mögött állok én, a másik mögött ők ketten, és felváltva beszélnek?”

– kérdezte a műsorban Dobrev.

Karácsony Gergely azon felvetésére, hogy amennyiben ő lesz a miniszterelnök-jelölt, Dobrev Klárát is el tudja képzelni helyettesének, a DK jelöltje elnevette magát. Erre Dobrev azt felelte: akár akkor negyedik és ötödik miniszterelnök-helyettest is kinevezhet Karácsony Gergely, Jakab Péter és Fekete-Győr András személyében. 

A műsorban Dobrev azt is elmondta: jó lenne, ha Karácsonyék minél előbb eldöntenék, ki lesz a miniszterelnök-jelölt, mert nagyon közel a második forduló. 

Nyitókép: atv.hu

 

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rézanyó
2021. október 05. 15:08
....Dobrev.....
balbako_
2021. október 05. 14:31
Fektesd a térdedre őket és verd tűzpirosra a seggüket. (Ez olcsó és tanulságos lesz.)
mokány
2021. október 05. 14:24
Nem mindegy , hogy kitől venné át a miniszterelnökséget Elkúró ????
mokány
2021. október 05. 14:21
Értem már : az Előválasztás első fordulójában kapott szavazataikat összeadta a második és a harmadik helyezett . Úgy gondolják , hogy együtt többet kapnak a második fordulóban , mint a Lamantín .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!