Dobrev Klára: A hazugság hazugság marad

2021. október 22. 22:46

Akár dokumentum-, akár művészfilmet csinálnak, akárhány százmillióból, a hazugság hazugság marad – mondta az Elkxrtuk című flm kapcsán Dobrev Klára az Indexnek.

2021. október 22. 22:46
null

Az Elkxrtuk című film három legnegatívabb szereplője Dobrev Klára, Hann Endre és Szilvásy György. Az Index szerette volna elérni a filmben antagonistaként ábrázolt szereplőket, de egyedül Dobrev Klára válaszolt megkeresésükre e-mailben, 

Hann Endre a mai napig az egyik legnagyobb magyar közvélemény-kutató céget, a Mediánt vezeti. A filmben a közvélemény-kutató cég vezetőjeként arra használja lehetőségeit, hogy hamis népszerűségi eredményekkel manipulálja a közvéleményt és fókuszcsoportos vizsgálatokkal vizsgálja, hogyan reagálnak az emberek az őszödi beszédre, valamint javaslatokat tesz arra, milyen lépéseket tehet a Gyurcsány-kormány a károk minimalizálására.

„A filmben az egyik legsúlyosabb állítás vele szemben az, hogy az október 23-i, csaknem 200 sérülttel járó erőszakos rendőri fellépés szándékos döntés volt, melyben ő is részt vett” – írja az Index. Hann Endre azt válaszolta az Indexnek, hogy mivel nem látta a filmet, nem tud nyilatkozni 

Egyedül Dobrev Klára, a film Gubás Gabriella alakította „főgonosza” válaszolt, aki a filmben egy olyan szereplő, aki a „járulékos veszteségeket” is megengedhetőnek tartja ahhoz, hogy a férje ellen tiltakozó tömeget fasiszta csőcselékként mutathassa be. 

„Akár dokumentum-, akár művészfilmet csinálnak, akárhány százmillióból, a hazugság hazugság marad” – írta e-mail üzenetében a Demokratikus Koalíció korábbi miniszterelnök-jelöltje. 

Fotó: FERENC ISZA / AFP

Összesen 108 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vörös Piranha
2021. október 23. 13:05
A bulgár tehénnek mostanában egyre szarabbak a napjai.... Felmosták vele a padlót a moslékválasztáson, most meg ez a film, közben meg a vérnyomása és a koleszterinszint is az egekben a bojlertestében, ráadásul ott van még a naponta bebaszó alkesz férje is.
olajfa1
2021. október 23. 11:29
Akkor a "HAZUDTUNK REGGEL ÉJJEL MEG ESTE" az hazugság marad reggel éjjel meg esete, és közötte is... és NEM VÁLTOZIK ÁT "IGAZSÁGBESZÉDDÉ"!!!
Bokros Birka
2021. október 23. 11:05
Megbeszélted ezt már Gyurcsótány élettársaddal is bolgár kanca?
Héja
2021. október 23. 10:46
Gyurcsánynénak igaza van. Amit a férje összehazudozott és hazudozik, az bizony hazugság. A kenegetett szar állaga, bűze nem változik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!