A Karácsony-párt által is támogatott Vajda Zoltán felvehette a csokot

2021. október 27. 13:02

Jakab Péter után újabb balololdali politikus élvezheti az Orbán-kormány családtámogatási rendszerét.

2021. október 27. 13:02
null

Ahogy megírtuk, dokumentumok tanúsága szerint Jakab Péter élt az Orbán-kormány családtámogatási vívmánya, a csok nyújtotta segítséggel.

Kertváros éjjel-nappal Facebook-oldal most arról ír, egy másik baloldali politikus, Vajda Zoltán is élhetett a lehetőséggel. „Álszent baloldali barátjához, Jakab Péterhez hasonlóan, a hatalomért és a pénzért bármire képes. A Gyurcsány Show szereplőivel karöltve

Szerintetek Vajda Zoltán hiteles ember?” – teszi fel a kérdést a közösségi oldal.

Hozzátették: „Saját magát is szembeköpte, amikor felvette a csokot, tudván, hogy korábbi pártja, az EGYÜTT (ami azóta már csődbe ment) szerint »az állam csak a valóban rászorulókat támogassa, azokat, akik képtelenek önerejükből elfogadható, biztonságos lakhatáshoz jutni és azt fenntartani«. Vajda Zoltán vagyonnyilatkozata alapján minden, csak nem rászoruló” – írják, linkelve a vagyonnyilatkozatot.

Cikkünk megjelenéséig Vajda Zoltán nem reagált a Kertváros éjjel-nappal Facebook-oldal bejegyzésére, amint ez megtörténik, frissítjük cikkünket.

Kép forrása: Facebook

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kovtib
2021. október 27. 22:46
Haha, ő is felvette. Hogy mik vannak? Látom elindult a ki vette fel játék. Szerintem ha van gyereke még az személyi jövedelemadót is visszakapja. Sőt ha van nyugdíjas a családban még nyugdíjprémiumot is fog kapni. Milyen hálátlan pedig.. És mi következik ebből? Semmi. Na nehogy ezek döntsék el, hogy kire szavaz. A legtöbb választó sem ezek miatt szavaz a fideszre. Persze, vannak akik igen. Ettől még a NER lehet rossz rendszer. Nem arról van szó, hogy most minden rossz és az sem következik, hogy ha nem a fidesz kormányozna akkor minden rossz lenne. Nem 0-val hasonlítjuk össze a NER-teljesítményét mert az baromság. Az uniós pénzek stb egy másik hatalom esetén is jöttek volna és növekedést generáltak volna. Ha nem így lenne minden országban a NER-heh hasonló rendszer lenne, de nem. És azok is működnek, nincs királyi út, mindig van alternatíva és mindent lehet jobban és igazságosabban csinálni. Csak egy példa: az ingyen tankönyv a jómódú szülő gyerekének nagyon korrekt. És még ki sem tudja fizetni, még ha akarja sem.
KinderMike
2021. október 27. 22:04
"Jó de mit tettek értünk a rómaiak?" Az egész Brian élete megelevenül.
formaegy
2021. október 27. 16:11
Miért lepődik meg ezen bárki is? Egy büdös komcsiról beszélünk, akiknek a potya mindig kellett, és még nem is elég! Vastag bőr fedi a pofájukat, amit ha életük végéig nyúznának akkor is ugyanolyan vastag maradna. A büdös komcsik m indig is ilyenek voltak. A saját anyjukat is eldobnák egy kis potyáért, mit ezeknek gerinc, ha azt sem tudják mi az?
dakotasámán
2021. október 27. 15:15
"Szerintetek Vajda Zoltán hiteles ember?” – teszi fel a kérdést a közösségi oldal." hát ja. a vállaltan független kontra. annyira függetlenek kb, mint stróman lőrinc. azért megemlíteném, amit a törvény nem tilt, azt szabad megcselekedni. vagyis teljesen törvényes dolgot cselekedtek a nagy pofával a kontra által "elitélt" politikusok. az meg kurva érdekes, hogy bayer zsóti ingatlan panamái kapcsán nagyokat kussolt a kontra. joggal tehető fel tehát a kérdés, vajon mennyire hiteles a közösségi oldal ? természetesen semennyire sem, még saját logikájuk mentén sem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!