Tarlós: Ha eltartott kisujjal ittam volna a kávét, az ellenzék még polgármesterként ledarált volna

2021. október 18. 20:11

A volt főpolgármester nyilatkozott a természetéről, a 2019-es vereségéről és a mostani feladatairól is.

2021. október 18. 20:11
null

Tarlós István, Budapest volt főpolgármestere a Blikknek adott interjút. Az interjúban kifejtette, hogy sose akart más képet mutatni magáról, mint az ami. „Sokan elítélték a stílusomat, különösen az ellenzék köréből. Szeretném megjegyezni, hogy soha nem használtam közönséges vagy ordenáré kifejezéseket,

ezt nem minden ellenzéki képviselőről lehet elmondani.

Úgy is fogalmazhatok, ha eltartott kisujjal kezdtem volna inni a fekete kávét, az ellenzék kemény magja még óbudai polgármester koromban ledarált volna” – fogalmazott.

A 2019-es vereségéről

Elmondta a lapnak, hogy rosszul élte meg a vereségét. Az eredmény megemésztése után arra jutott, hogy „többet kaptam a gondviseléstől, mint amennyit bármikor is remélhettem, vagy talán annál is, mint amennyit megérdemeltem”. Elmondta, hogy a vereség ellenére is, a felesége örült annak, hogy „visszakapta” a férjét.

A mostani munkájáról

A volt főpolgármester jelenleg Orbán Viktor munkáját segíti közlekedési és közszolgáltatási infrastruktúra fejlesztéséért felelős miniszterelnöki megbízottként. Erről a megbízatásról úgy nyilatkozott, hogy

a mostani munkája tudományos diákköri megbízatásnak tűnik ahhoz képest amit főpolgármesterként kellett csinálnia.

„Miniszterelnök úr számára készítek anyagokat, mérnökkamaráról, M0-s körgyűrűről, a 4-es metró folytatási lehetőségeiről, árvízvédelemről.”

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Összesen 95 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
DrPepper
2021. október 19. 11:01
Bevallom én a mai napig nem emésztettem meg, hogy tudta Butapest népe a felkészült, csak a munkájával törődő, lokálpatrióta Tarlós és még Kálmán Olgát is nagy nehezen legyőző, Budapestet tökéletes idegenként mozgó kamuGeri közül az utóbbit választani.
Dr. Greta Grünberg
2021. október 19. 06:47
A homofób bácsit a magyarok kigolyózták a politikából, ezért csak a gittet rághatja már a főméltóságos kormányzópatriarcha szoknyájába kapaszkodva.
Tatulus
2021. október 18. 23:08
Látom, hogy ez a genus féreg - akit ólba zártam - kihörög onnan! Kutyus - illetlenség kipofázni az ólból! Ha szépen viselkedsz, esetleg kiengedlek és megnézem a szösszenetedet! Addig is ül!
Tatulus
2021. október 18. 23:01
Kamugeri bukott politikus és bukott ember is! Mint már igen régen megírtam, egy igazi balfasz! Alkalmatlan bármilyen alkotó tevékenységre, akárcsak az őt megszavazó bugris prolik, a moslékos csürhe magát okosnak tartó fővárosi követői!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!