Az újabb fotók alapján még egyértelműbb: ez az ember igenis Hitlert élteti

2021. október 04. 14:58

Ezért is „necces” a DK-Jobbik előzetes paktum.

2021. október 04. 14:58
null
Ujhelyi István
Ujhelyi István

„Újabb fotó: még mindig csak integet? Óriási bölcsesség a választók részéről, hogy nem ez az ember lett a körzet közös képviselőjelöltje, hanem az MSZP-s Kiss Sándor. Most mindannyian törhetnénk a fejünket, hogy mit csináljunk a választásokon egy támogathatatlan politikussal.

Ezért is volt »necces« a DK-Jobbik előzetes paktum, amelyben a tűz és a víz koalícióját próbálták meg létrehozni a választókörzetekben azért, hogy másnak kisebb esélye legyen nyerni. Kölcsönösen becsukva a szemüket a napfényre kerülő problémák felett. Túl vagyunk rajta, de legyen örök tanulság.

Az újabb fotók alapján még egyértelműbb: ez az ember nem integet, hanem igenis Hitlert élteti.” 

Nyitókép: Facebook

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyoooc
2021. október 05. 09:10
Újhelyi István figyelmét hívja már fel valaki arra a tényre is, hogy az ezt az embert "nevező" Jobbikkal saját pártja, az MSZP is ugyanúgy szövetséget kötött, mint a DK. Kicsit késő már fanyalogni és úgy tenni, mintha ez meg sem történt volna.
jégecet
2021. október 05. 08:26
".... Ahol olyan rendkívül távoli közösségek is megférnek egy szavazólapon, mint mondjuk a Jobbik és a DK, amelyek most egymás javára léptek vissza az első fordulóban számtalan körzetben; legyőzve ezzel számos, egyébként kiváló ellenzéki indulót. Ez egy olyan sokszínű együttműködés, ahol tiszteljük egymás véleményét, nézeteit, a közös ügyért való elkötelezettségét és szükséges versengésünk pedig elsősorban abban áll, hogy magunkról bizonyítjuk be mi jobbak vagyunk, nem pedig azt, hogy a másik rosszabb" ---- "Ezért is volt necces a DK-Jobbik előzetes paktum, amelyben a tűz és a víz koalícióját próbálták meg létrehozni a választókörzetekben azért, hogy másnak kisebb esélye legyen nyerni. Kölcsönösen becsukva a szemüket a napfényre kerülő problémák felett." Harangozz inkább, Újhülye... De gyorsan megvilágosodtál...
Vakfolt
2021. október 04. 22:04
Bár érdekelne, hogy te faszegér, miről mit gondolsz. De nem.
zoles
2021. október 04. 21:19
Nagyon jó a megfigyelő képességed Szeviép Pist! Azóta már sikerült a pértásadat Laknert is felismerni kokainozás közben?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!