A pedofilellenes törvény ellen fog kiállni a Budapestre szervezett MTV-gála

2021. október 19. 15:07

Az LMBTQ-ellenes intézkedések ellen fog kiállni az idén is a Budapestre szervezett európai MTV-gála – adta hírül a Telex.

2021. október 19. 15:07
null

Újra Budaspestről, a Papp László Budapest Sportarénából fog jelentkezni az MTV Europe Music Awards rendezvénye november 14-én. A showműsort a világ 180 országában fogják vetíteni, a show műsorvezetőjét és fellépőit később jelentik be – közölte a Viacom CBS.

„Nagyon boldog vagyok, hogy hosszú várakozás után az EMA végre Budapestre érkezhet, ahol minden bizonnyal olyan rendkívüli show-t mutatunk be, amely világszerte nagy visszhangra talál majd” – mondta Raffaele Annecchino, a ViacomCBS Networks International elnök-vezérigazgatója.

„Az, hogy melegként a munkásosztályban nőttem fel, és hogy olyan példaképeket láthattam a tévében, mint Pedro Zamora a Való Világból, igazi mentőövet nyújtott számomra, reményt táplált és lehetőséget adott arra, hogy teljes értékű ember lehessek” –  nyilatkozta Chris McCarthy, az MTV Entertainment Group Worldwide elnök-vezérigazgatója. „Ezért büszke vagyok arra, hogy a ViacomCBS-nél dolgozhatok, amely mindig azt támogatta, hogy mindenki egyenlő lehessen, és ezért nagy megtiszteltetés az is, hogy kiállhatok az LMBTQ+ testvéreim mellett, amikor a 2021-es MTV EMA ünnepet Magyarországról közvetítjük.”

Fotó: ANDER GILLENEA / AFP

 

Összesen 151 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tand
2021. október 24. 00:02
Nyilván provokálni jönnek. Nem kell ebbe beledőlni. Majd "elcukiskodnak" és visszamennek oda, ahonnan jöttek.
Saksafar
2021. október 20. 09:30
Ahogy haladunk lassan már pedo pártoló és népszerűsítő műsort is fognak készíteni az mtv-nél, annyira igyekeznek ezek az együgyű seggfejek.
szalard
2021. október 20. 08:57
Ki a fene engedte meg nekik, hogy Budapesten szervezzék ezt? Azokat, akik erre rányomták a pecsétet, felelősségre kellene vonni!
Vasalo
2021. október 20. 07:17
Itt majd lehet huhogni, fütyülni füstbombákat dobálni, ezek nem büntethetnek mint az UEFA meg a FIFA. Söt el sem kell menni ilyen aljas cirkuszra.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!