Vona Gábor szerint a néppártosodással elveszett a Jobbik mozgalmi háttere

2021. szeptember 18. 13:36

A volt pártelnök szerint a Jobbiknak már csak 10-15 fellegvára lehet.

2021. szeptember 18. 13:36
null

Az ATV Öt című műsorában Vona Gábor beszélt arról, hogy meglátása szerint a DK-t leszámítva az összes ellenzéki párt szervezetépítési válságban van. Mint fogalmazott, a Jobbik szervezettségét egyre kevésbé ismeri.

A Jobbik szervezeti leépülése nem Jakab Péter óta, hanem a néppártosodás óta zajlik”

– mondta Vona, hozzátéve, hogy a párt a néppártosodással vesztette el a mozgalmi jellegét. 

– fogalmazott a volt pártelnök, szerinte a néppártosodással ez a mozgalmi háttér veszett el a Jobbikból. 

Hozzátette: ez a folyamat azóta is tart, Vona Gábor szerint ma a Jobbiknak már csak 10-15 fellegvára lehet, „ahol valóban erős, és nagyjából ennyi”.

Nyitókép: YouTube

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2021. szeptember 19. 08:11
"A Jobbik szervezeti leépülése nem Jakab Péter óta, hanem a néppártosodás óta zajlik” – mondta Vona, hozzátéve, hogy a párt a néppártosodással vesztette el a mozgalmi jellegét. " Na és ki ezért a felelős? Te tetted-e e tettetett tettet, te tettetett tettek tettese, te!
Rasdi
2021. szeptember 18. 20:21
Szép, hogy beismered. Mert ez a "néppártosodás" fedőnevű értékrend-feladás pont a Te találmányod volt.
simonvitéz
2021. szeptember 18. 19:25
Nos, a Jobbikrol, Vonáról, Jakabról sok minden rosszat elmondtunk már, jogosan. De. Hatalomtechnikai szempontból, és hangsúlyozando kizárólag ilyen szempontból, Jakabnak még akár igaza is lehet. A Moslék a jobbikos képviselők nélkül nem lesz 50% felett a parlamenti mandátumok tekintetében, ha győznek, akkor sem. Vagyis Jakabbohóc kvázi a királycsinálo szerepébe kerülhet. Ezt a régi, radikális Jobbik soha nem érte volna el 20%-kal. Jakab Isten ne adja, elerheti 12vel.
Osztap Bender
2021. szeptember 18. 18:16
Arról nem beszél a zsidók bérence, hogy ki is erőltette a "néppártosodást" és kinek a megbízásából? Méghozzá akkor, amikor az esedékes választások előtt az a Jobbik jó eséllyel pályázhatott a legerősebb ellenzéki párt pozíciójára. Hányan tiltakoztuk ez ellen az eszement cél ellen akkor a kurucinfón, hány nemzeti radikális hagyta ott a hanuka gratuláció után a pártot? Novák kizárásával aztán teljesítették a zsidóknak tett ígéretet, hogy felszámolják ezt a szépen fejlődő mozgalmat. Ennek a jutalmát látjuk most, ez a "jobbik" a kommunistákkal, a zsidókkal, a szemkilövetővel, a szénalapátolóval karöltve masírozik az utcákon. A bőr pedig nem sül le a pofájukról. Persze, hogy nem, hiszen a zsebek ki vannak tömve a "megérdemelt jutalom 30 ezüstjével". De ezeknek sem lehet elfelejteni az alapigazságot: az árulás nem bocsánatos bűn! A jutalom nem fog elmaradni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!