Trombitás Kristóf is csatlakozott a Megafonhoz

2021. szeptember 10. 12:47

„Azoknak van veszélyben a szólásszabadsága, akik meg merik vallani a konzervatív értékeket!” – fogalmazott a műsorvezető, publicista.

2021. szeptember 10. 12:47
null

„Amikor a progresszió mellett tör lándzsát valaki, a legnagyobb celebritások és multik terítik elé a vörös szőnyeget, ha viszont jobboldali módon nyilvánul meg, csak gúny, kinevetés és a heccsajtó támadása marad” – fogalmazott közösségi oldalán Trombitás Kristóf, emlékeztetve, hogy így járt Tóth Gabi, valamint Nagy Feró is. 

A publicista elmondása szerint azért csatlakozott a Megafon csapatához, mert „a Megafon tesz arról, hogy többet senki se nyomhassa el a nemzeti gondolatot”.

És ha ezen hisztériázik a baloldal? Annál élvezetesebb a munka!”

– fogalmazott Trombitás.

Nyitókép: YouTube

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lhotx
2021. szeptember 11. 19:50
Számoltam, hányan kommenteltek olyanok, akiknek nem jutott a "köszpénzbő" és mennyinek igen: eddig fifti-fifti.
kòn bandi
2021. szeptember 11. 14:15
Te meggyesi gyurcsány bajnai felelősségét firtatsd először. Aztán majd beszélgethetünk .
kunfia
2021. szeptember 11. 13:35
Hú micsoda hír. Az összes cenzor csatlakozott,ott van Bohár,Trombi,stb.Közös tulajdonságuk,hogy a facebookjukról letiltanak mindenkit,akik nem értenek egyet velük. Orbán Viktor:" Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek egyet velünk."
zolizolizoltan
2021. szeptember 11. 11:05
Trombitás a Megafonba való, Kálmánnal karöltve harcolnak majd a s.ggnyalásban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!