Szaniszló Sándor polgármester úgy számol szavazatokat, hogy helyettese is indult az előválasztáson

2021. szeptember 30. 15:52

A DK-s XVIII. kerületi polgármester, Szaniszló Sándor besegít a szavazatszámlálóknak.

2021. szeptember 30. 15:52
null

Szaniszló Sándor, a XVIII. kerület DK-s polgármestere a Facebook-bejegyzése tanulsága szerint „néhány órára” besegít az ellenzéki előválasztás szavazatainak az összeszámolásába. A dolog pikantériája, hogy a polgármester alpolgármestere, az úgyszintén DK-ban politizáló Ferencz István is elindult az előválasztáson az MSZP társelnöke, Kunhalmi Ágnes ellen.

Forrás: Facebook
Forrás: Facebook

Hivatali folyosói pletykák szerint a DK nagyon jól mozgósított Pestszentlőrinc-Pestszentimrén. Erre engednek következtetni azok a sajtóbeszámolók is, amelyek szerint a DK-s városvezetés épp az előválasztás előtti napokra időzítette a nyugdíjasok értesítését arról, hogy a karácsonyi élelmiszercsomagot ebben az évben 5000 forintos vásárlási utalvány formájában kapják meg. Az MSZP társelnökének, Kunhalmi Ágnesnek presztízskérdés, hogy le tudja-e győzni Ferencz Istvánt.

 

Nyitókép: Szaniszló Sándor Facebook-oldala

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
péterx
2021. szeptember 30. 21:22
Azt már a balos "klasszikus", Sztálin elvtárs megmondta, hogy nem a voksok számítanak, hanem az, hogy kik számolják azokat... Avagy, Szaniszló elvtárs Sztálin nyomdokain halad.
formaegy
2021. szeptember 30. 20:12
A LIBE bandának küldtek egy képet. ))))))))))))))))) Ez így rendben van, hiszen ballibes csürhetag. Ennyi.
sasszem
2021. szeptember 30. 19:17
Igazi kommunista tempó! Ágika mehet a munkaügyi hivatalba, na nem dolgozni, hanem sorban állni, ha ez nem megy neki, mehet a sarokra.
pumuklik
2021. szeptember 30. 18:33
Szaniszló is besegit a "kékcédulák" pótlásába!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!