Szalai Ádám elkapta a koronavírust, nem lép pályára Albánia ellen

2021. szeptember 04. 12:02

A válogatott csapatkapitánya elhagyja az edzőtábort.

2021. szeptember 04. 12:02
null

A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya, Szalai Ádám elkapta a koronavírust, ezért ki kell hagynia az Albánia elleni vasárnapi mérkőzést, valamint a szerdai Andorra elleni meccset is – írja az Index.

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) szombaton a Twitteren jelentette be, hogy pozitív koronavírustesztet produkált a német élvonalbeli FSV Mainz 05 játékosa.

 

 

A játékost rögtön elkülönítették a többiektől, és nemsokára elhagyja a válogatott edzőtáborát. Ezen felül közölte az MLSZ, hogy egy stábtag tesztelését érvénytelen eredmény miatt ma reggel megismételték.

A 33 éves játékos eddig 74-szer lépett eddig pályára, és 24 alkalommal talált be az ellenfél kapujába.

A magyar csapat egy lengyelek elleni 3–3-as döntetlennel kezdte meg a selejtezősorozatot, majd San Marino (3–0) és Andorra (4–1) ellen is győzedelmeskedett idegenben. Ezt követően itthon 4–0-s vereséget szenvedett az Eb-döntőt játszó angol válogatottól. 

A csoportot Anglia vezeti négy forduló után 12 ponttal, a pótselejtezőt érő második helyen jelenleg a hozzánk hasonlóan hétpontos Lengyelország áll, akik a jobb gólkülönbség miatt előznek meg bennünket.

A magyar nemzeti tizenegy a négy meccs után hat ponttal rendelkező Albánia vendégeként lép pályára vasárnap. Ezt követően szerdán a San Marino legyőzése után három ponttal rendelkező Andorrát fogadják a Puskás Arénában.

A jelenlegi selejtezősorozatban Szalai Ádám eddig 2 gólt szerzett, a csoportban Robert Lewandowski előzi meg 4 találattal, valamint Harry Kane 3 góllal.

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ronee
2021. szeptember 04. 18:30
Hát nem tudom, szerintem a Szalait nem is kellene a válogatottban pályára engedni...lehet, hogy csak én nem látom a teljesítményét....lassú ehhez a játékhoz, csetlik botlik, elfekszik állandóan, ha nincs más helyette azt megértem. Dzsudzsákot se kellett volna erőltetni... Biztos vannak fiatalok akik a belüket is kidolgozzák a pályán,,. Legalábbis remélem, mert minden feltétel adott és minden a picsájuk alá van rakva.
Rugo
2021. szeptember 04. 13:20
A Pfizer hatásának vége! Aki azt kapott oltassa be magát. A Moderna még hat 1-2 hónapig (feltéve, ha nem kátránnyal szennyezett volt, mint Japánban.
Mackó Lackó
2021. szeptember 04. 13:12
Biztos elkapta valamelyik angol majomtól.
Ildikó99
2021. szeptember 04. 12:58
Szerintem a török birótól kapta el de jobbulást kivánok
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!