Kifütyülték és söröspoharakkal dobálták meg a német szurkolók Mesut Özilt

2021. szeptember 17. 13:48

A török származású, egykori német válogatott labdarúgót nem látták szívesen Frankfurtban.

2021. szeptember 17. 13:48
null

Csütörtök este Németországban lépett pályára a Szalai Attilát is soraiban tudó Fenerbache az Eintracht Frankfurt vendégeként. A mérkőzés 1-1-es döntetlennel ért véget, a török csapat mégsem lehet maradéktalanul boldog, hiszen a 92. percben tizenegyest hibáztak.

Szalai végigjátszotta a meccset, és a kezdőcsapatban kapott helyet Mesut Özil is. A török származású, de a német válogatottal világbajnok labdarúgó először lépett pályára Németországban a 2018-as vb-kudarc óta, amely után lemondta a válogatottságot.

Özilt – aki egyébként a Fenerbache gólját szerezte – alaposan kifütyülték, és söröspoharakat is dobtak irányába a frankfurti lelátóról. 

A Frankfurt később Sam Lammers találatával egyenlített, mégis nyerhetett volna a Fener, amely a ráadásban büntetőhöz jutott. Özil ekkor már nem volt a pályán, Dimitrisz Pelkasz lövését pedig védte Kevin Trapp. A kipattanót ugyan a kapuba lőtte a német utánpótlás-válogatott Mërgim Berisha, de ezúttal a hazaiak mondhattak köszönetet a VAR-nak: a fiatal játékos túl korán futott be a büntetőterületre.

Az eredmény ezután már nem változott, viszont a találkozó végén egy frankfurti szabálytalanság után még egymásnak ugrottak a csapatok – sárga lap lett a jutalmuk. Szalai Attila távol tartotta magát a balhétól.

Nyitókép: MTI/EPA/Sedat Suna

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ronee
2021. szeptember 17. 18:01
7es cikkelyt nekik :))))
hátakkor
2021. szeptember 17. 16:46
Rasszizmus, pályabezárás..
Dénia
2021. szeptember 17. 15:50
Képmutató, hitvány banda.
VeTraTa
2021. szeptember 17. 14:56
Pfejj, micsoda nácizmus ez kérem szépen!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!