Mind a 60 DK-s jelölt összegyűjtötte az ajánlásokat

2021. szeptember 03. 11:35

A párt megköszönte a DK tagjainak, aktivistáinak és szimpatizánsainak is a „fantasztikus munkát”.

2021. szeptember 03. 11:35

Összegyűjtötte a DK mind a 60 képviselőjelöltje az előválasztási induláshoz szükséges ajánlásokat – írja közleményében az párt.

Korábban Dobrev Klára volt az első, aki hivatalosan is miniszterelnök-jelölt lett az ellenzéki előválasztáson, hozzá csatlakozik most  a DK 60 fős, egyéni képviselőjelölti gárdája.

A Demokratikus Koalíció 60 jelöltet állított az ellenzéki előválasztásra, és valamennyien megkapták az induláshoz szükséges ajánlás mennyiséget – írják. Többségük a szükséges ajánlás többszörösét gyűjtötte össze. „Köszönjük a választók bizalmát, amellyel a DK Orbán-rendszerrel szembeni, megalkuvás nélküli politikáját, a jövő évi rendszerváltást és az elszámoltatást támogatják” – fogalmaznak a közleményben.

A párt megköszönte a DK tagjainak, aktivistáinak és szimpatizánsainak is a „fantasztikus munkát”.

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
iIonah
2021. szeptember 03. 18:06
Újabb 60 dögkutas hazaáruló neve vált ismertté.
llnnhegyi
2021. szeptember 03. 18:00
Bukás vár rátok moslekkoaliciosok!
civilina
2021. szeptember 03. 13:04
... és ki ellenőrzi az aláírások valódiságát? Amit kérdeznek, az sem igaz. Majd pont az ajánlásgyűjtésben lesznek korrektek! Ki fog derülni az igazság, amikor majd a sikertelen gyűjtögetők elkezdik kiteregetni a szennyest.
csanaki
2021. szeptember 03. 12:29
400 aláírás... a Fidesznek, ha szükséges lenne, egy kisebb faluban is összejönne ennyi, nemhogy választókerületi szinten. Bakfitty.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!