Megtartotta szezonnyitó megbeszélését a Megafon csapata

2021. szeptember 07. 09:09

Hivatalos közösségi oldalukon azt írták: „Sok munkánk lesz még, de a cél egy megmutatni, hogy van helyük a jobboldali hangoknak a közösségi médiában is!”

2021. szeptember 07. 09:09
null

A számos ismert jobboldali újságíróból, közéleti szereplőből és kommunikációs szakemberből összeállt Megafon saját hitvallása szerint azért alakult, hogy a jobboldali közösség hangosbeszélője legyen. A hivatalos Facebook-oldalukon egy csoportképet posztoltak a szezonnyitó megbeszélésükről, amelyhez azt írták:

„Megkezdődik a nagy munka‼ A Megafon csapata összeült egy szezonnyitó megbeszélésre. Sok munkánk lesz még, de a cél egy: megmutatni, hogy van helyük a jobboldali hangoknak a közösségi médiában is! Tartsatok velünk!”

Nyitókép: Facebook

Kapcsolódó cikkek

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pipas 3
2021. szeptember 08. 00:34
Gratulálok, hajrá Magyarok!!
Akitlosz
2021. szeptember 07. 14:18
A közösségi média akkor tenne jót a használóinak, ha kitiltaná a politikusokat és a politikai propagandistákat. A parlamentben tessék politizálni - bár ott is inkább törvényeket kellene hozni veszekedés helyett - vagy a kocsmában, ha talál valakit, aki meghallgatja őket vagy a saját médiájukban, amelyből van bőven!
makapaka2
2021. szeptember 07. 11:47
Hajrá! Sikeres munkát kívánok!
nyugalom
2021. szeptember 07. 10:49
Nem! Demokracia van es nem diktatura!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik