Több mint kétezer

2021. szeptember 05. 09:50

Összefogtak Esztergomban hat katolikus iskola diákjai és elénekelték az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus himnuszát, hogy hírül adják: kezdetét vette a katolikus világesemény Magyarország fővárosában.

2021. szeptember 05. 09:50
null

A kétezer-kétszáz fiatalt elkísérte az iskolájuktól az esztergomi bazilikáig vezető úton Pindroch Csaba színművész, aki egykor maga is esztergomi ferences diák volt, valamint Nagy Bogi, Dánielfy Gergő, Czinke Máté és Tóth Gabi énekesek. A bazilikánál Erdő Péter bíboros, prímás fogadta a küldöttséget.

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2021. szeptember 05. 17:23
6 katolikus iskola csak Esztergomban? Jóval durvább ez iskolaegyházasítási Fidesz program, mint eddig hittem.
annamanna
2021. szeptember 05. 12:17
Mintha csak Tóth testvérnőt látnám: https://www.youtube.com/watch?v=R79GXer-1mk&t=25s
Türelem
2021. szeptember 05. 11:46
Zsidóként írom, hogy felemelő látvány volt. Hogy miért? Mert a szeretetről énekeltek, mindenkinek, akkor, amikor az ellenzék gyűlöletkampánya már minden mértéket meghalad. Antiszemita, cigánygyűlölő DK-s, MSZP-s, Jobbikos kommentelők csak a formájukat hozzák, no meg az intelligencia szintjüket. A magam részéről nagyra értékelem minden egyház, felekezet hit-és szervezeti életét, példamutató a minden oldali gyarapodás - a katolikusoktól az EMIH-ig - , az emberek, az ország értékmérői. S mikor lesz már egy, csak a szeretetről, mások tiszteletéről szóló megmozdulás?
Ildikó99
2021. szeptember 05. 11:33
Kősz Péter az igaszságosztó
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!