Meghosszabbítják az előválasztás első fordulóját

2021. szeptember 19. 21:04

Szombaton összeomlott a rendszer. Állítólag hétfőn folytatódik az előválasztás.

2021. szeptember 19. 21:04
null

Az előválasztás első fordulóját két nappal, vagyis szeptember 28-án 20 óráig meghosszabbítják – erről döntött az Országos Előválasztási Bizottság. Közleményükben arról írnak, hogy miután az előválasztás indulását követően külső támadás érte az előválasztás háttérrendszerét, az Országos Előválasztási Bizottság a technikai kockázatok kezelése érdekében hétfő 7 óráig felfüggesztette az előválasztást.

Tegnap kora délután óta az ellenzéki pártok és az a Hang informatikusai számos átalakítást végeztek el az előválasztás háttérrendszerében. Az előválasztás hétfőn 7 órakor folytatódik.

Nyitókép: Facebook 

Összesen 134 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VeJoLa
2021. szeptember 20. 11:58
Mi lenne, ha összevonnák az áprilisi országgyűlési választásokkal? Lehetne ugyanazon a szavazólapon! ;-)
szürkeSzarvas
2021. szeptember 20. 09:41
Vasarnap este a Sváby a műsorában kihozta a Klárát toronymagas gyotresnek-a tobbi meg "futottak még" hozzá képest.. A Klein család "dolgozik". :)
nyoooc
2021. szeptember 20. 09:09
Az előválasztás Karácsonyig tart.
haasz.rudolf
2021. szeptember 20. 09:08
Szépen csendben szólni szeretnék, hogy elmúlott 9 óra és az előválasztási regisztrációs űrlap továbbra is elérhetetlen az előválasztás honlapján, pedig 2 órája elérhetőnek kéne lennie! A rendszer úgy beállt, mint a fagyott jegesmedveszar a tundra havába... Lófasz lesz ebből, nem előválasztás! Majd Gyurcsány vagy a nejét vagy Karácsonyt önhatalmúlag beteszi pole pozícióba és el van boronálva!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!