Kiderült, miért érkezett Schwarzenegger Budapestre

2021. szeptember 15. 07:36

A Terminátor egy kedves magyar barátját látogatta meg.

2021. szeptember 15. 07:36
null

Vasárnap délután a testépítő legendát a Széchenyi téren látták kávézgatni – írja az Index. Kiderült: Arnold Schwarzenegger egy kedves barátját, Szedlacskó Ádámot látogatta meg.

Közös programok, edzés és sakk

A Flex Gym tulajdonosa az Indexnek elárulta, hogy ő és a színész-testépítő együtt érkeztek Németországból, mindezt pedig akkora titokban tartotta barátja kedvéért, hogy még az édesanyjának sem számolt be róla. Érkezésük óta mennek a közös programozások, írják, amelyekről nem győznek lesifotókat lőni az őket elcsípő rajongók. A teremtulajdonos elmondta, hogy már gyerekként is példaképként tekintett a Schwarzeneggerre, 12 éves korában olvasta Utam a csúcsra című könyvét, amelyből ihletet merített az edzéshez. 2010-ben megnyitotta saját edzőtermét, kivételes módon pedig abban a megtiszteltetésben lehetett része, hogy nemcsak találkozhatott gyerekkori példaképével, de szoros barátságot is kötött vele. Szedlacskó Ádám hozzátette, hogy kedvenc időtöltéseik közé tartozik az edzés és a sakk, utóbbira mindennap szakítanak időt FaceTime segítségével. Napi két órát játszanak.

„Arnold hozzám érkezett. Nem igaz, hogy filmet forgatni jött, vagy Orbán Viktorral tárgyalni” – szögezte le a Flex Gym tulajdonosa. Fontosnak tartotta továbbá megjegyezni, hogy Schwarzenegger programtervét nem oszthatja meg a nyilvánossággal, hiszen így is lépten-nyomon követik őket, és úgy érzi, barátként kötelessége annyira megóvni a színész privát szféráját, amennyire csak lehet. Mint mondta, rendszeresen edzenek, ami előtt egy órát bicikliznek Budapesten. Hangsúlyozta:

Nagyon szeretem őt mint barátot, de a koránál fogva úgy tiszteltem, mint egy édesapát. Az én szememben ő nem a testépítőlegenda, az akcióhős vagy Kalifornia korábbi kormányzója. Én magát Arnoldot, az embert látom. Már nem vagyok zavarban a társaságában, önfeledten tudunk programokat csinálni. Néha persze még nekem is fel kell dolgoznom, hogy az a megtiszteltetés ért, hogy a gyerekkori példaképem legjobb barátja lehetek” – tette hozzá Szedlacskó Ádám. Ami a Flex Gymet illeti, Schwarzeneggeren kívül több más A listás híresség is meglátogatta már magyarországi tartózkodása alatt, írják. A súlyokat emelgette Dwayne Johnson, Henry Cavill, Will Smith és Kevin Hart is. Ahogyan a teremtulajdonos mondja, akik ezen a szinten vannak, mind nagyon kedvesek, a Szikla például köszöntést is küldött a terem születésnapja alkalmából.

Kép forrása: Szedlacskó Ádám Facebook-oldala

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
makám
2021. szeptember 15. 15:10
Kevin Hart... van gyerek részleg is?
winniethepooh
2021. szeptember 15. 12:01
Ez itt egy fizetett hirdetés? Nem szokták név szerint említeni a cégeket. TV műsorokban kisípolják, ha valaki véletlenül kimondja valamelyik nevét. Itt meg minden második mondatban szerepel a cég neve. Vajon kinek a kije ez a Szedlacskó?
kérdés
2021. szeptember 15. 11:47
Le vagyok maradva itten, vidéken.....kik vannak a képen? A Schwarzot még csak fölismerem egyszerű megjelenéséről, de a többiek?
amca
2021. szeptember 15. 11:40
Tősgyökeres tiroli bauer-ból echte állibsi lett. Azt hittem a pécsi pridére jött..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!