Karácsony elárulta, hogy mit tenne először miniszterelnökként

2021. szeptember 14. 10:18

A főpolgármester szerint azért nem jutunk hozzá az uniós mentőcsomaghoz, mert a kormány nem adott garanciát arra, hogy a pénzt nem fogja ellopni.

2021. szeptember 14. 10:18
null

„A miniszterelnök-jelölti vitában első, legfontosabb intézkedésemként a Magyarországnak járó uniós mentőcsomag lehívását jelöltem meg. Ez az a pénz, amit az Orbán-kormány miatt nem tudunk felhasználni. A mai napindítóban ennek a fontosságáról beszélek” – írta szokásos reggeli bejelentkezős videójához Karácsony Gergely.

A főpolgármester szerint a mentőcsomagot a legtöbb tagállam már megkapta, és hasznos dolgokra költik a pénzeket, ezzel szemben Magyarország azért nem jut hozzá, mert a magyar kormány nem adott garanciát arra az uniónak, hogy „ezt a pénzt nem fogják ellopni”.

Nyitókép: Trenka Attila 

 

Összesen 207 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mantinel
2021. szeptember 15. 14:05
Milyen alapon tegezel, Te tehetségtelen pojáca?!
Pista6
2021. szeptember 15. 10:13
Geli amúgy mikor jártál utoljára a munkahelyeden, a városházán? Ez mi ha nem lopás hogy az adófizetők pénzéből élsz de nem csinálsz semmit és még a munkahelyedre sem jársz be?
Vapagyu
2021. szeptember 15. 01:04
De csak szimplán az is horrorfilmbe illő lenne, ha hatalomra kerülne az lmbtqi és bolsevik színekbe öltöztetett álszent mocsok hatalomra és pénzre kiéhezett ellenzéki disznó moslékkoalíció! Na azok lopnának csak igazán...
Vapagyu
2021. szeptember 15. 00:29
Végezzünk egy kis eszmefuttatást azzal, hogy nincsen összehasonlítási alapunk! Ugyanis az ellenzéknek a ballibsiknek sosem volt (és nagyon remélem sosem lesz) kétharmaduk! Ha lett volna kétharmaduk azt hasonlíthatnánk össze a mostani helyzettel... Szidják szidják a kormányt, de a szemünket is kilopták volna (és kilopnák)! Horrorfilmbe illő világ lenne, ha az ellenzéknek kétharmada lenne!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!