Jakab a fojtogatásról: A rendbontókkal szemben így kell fellépni

2021. szeptember 09. 12:29

Így látja az esetet a Jobbik-elnök.

2021. szeptember 09. 12:29
null

Amint arról mi is beszámoltunk, egy kutyát sétáltató járókelővel dulakodtak Jakab Péter kísérői szeptember elején, egy hajdúhadházi kampányrendezvényen. 

Az ügyből rendőrségi feljelentés is lett, az egyik kísérő a Ripost információi szerint a rendőrségi jegyzőkönyvben magát „Jakab Péter testőrének” nevezte. Az ügy további körülményeit még vizsgálja a rendőrség.

Az esetről csütörtökön megszólalt Jakab Péter is.

„A fórumomon megjelent egy fickó, akit sokan csak arról ismernek, hogy szeret lőfegyverrel mászkálni. A fórumon zaklatta a választókat, majd megrúgta a munkatársamat” – így látja az esetet a Jobbik-elnök.

Jakab Péter szerint ezután „a fórum lebonyolításáért felelős egyik rendezvénybiztosító” tette a dolgát. A politikus neki és a rendőrségnek is köszönetet mondott, hogy „utána bent tartották ezt a Fidesz-média szerint ártatlan, »kutyát sétáltató járókelőt«”.

A pártelnök azzal zárta posztját, hogy megteszik a jogi lépéseket.

Nyitókép: Képkocka, Ripost-videó

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ThunderDan
2021. szeptember 10. 12:53
Megint csak... képzeljük el, hogy ugyanez a jelenet egy Fidesz-rendezvényen játszódik le, és Orbán Viktor (vagy bármely más fideszes élpolitikus) közölné, hogy "a rendbontókkal szemben így kell fellépni". El tudjuk képzelni a (most mélyen KUSSOLÓ!) függetlenobjektív média és csatolt pártjai ŐRJÖNGÉSÉT? De tényleg...
Pusikas
2021. szeptember 09. 22:43
Nos nézzük, tehát a rend az amit Jakab képvisel ? Nos nem ezt látom mikor ő szerepel a parlamentben, vagy egy építkezésen ,vagy kampánykörúton . Ha mégis ez lenne úgy én ezt nem akarom a hazámnak !!!
Coccothraustes
2021. szeptember 09. 20:49
Remélem elítélik Jakabot súlyos testi sértésre való felbújtásért.
Coccothraustes
2021. szeptember 09. 20:47
Ez a kocsmatöltelék büdös tahó Jakab akar Magyarország miniszterelnöke lenni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!