Így csinálták ki Karácsonyék a volt debreceni rektort

2021. szeptember 11. 10:35

Kósa Lajos ellenfele lett volna, de kifarolt mögüle a Párbeszéd és az MSZP.

2021. szeptember 11. 10:35
null

A Debreceni Egyetem volt rektora, Fábián István Facebook-posztban számol be arról, hogy közölték vele, hogy a Párbeszéd-MSZP megvonja tőle és még néhány másik jelölttől a támogatását, így az előválasztáson való indulása okafogyottá vált. Fábián István azt írja, a döntés valódi indokát nem ismeri, és nem kívánja minősíteni a megalapozottságát.

A tanár azzal folytatja, hogy a pártok közleménye szerint „a legtámogatottabb, legrátermettebb jelöltek kívánják támogatni. Azt gondolom ez rendben van, már ha tudják valahonnan, hogy ki is az”.

Fábián azzal folytatja, hogy a közleményben „szerepel a következő megállapítás is: »Az előválasztás sikeressége ezért nagyban függ attól, hogy az adott körzetben induló jelöltek mennyire hitelesek...« Ez viszont már erősen sértő, amennyiben azt sugallja, hogy olyan jelöltektől vonják meg a bizalmat, akik számukra nem elég hitelesek. Lehet egyszerűen csak fogalomzavarban szenvednek, mert nem tudják, hogy a »hiteles« nem a »legtámogatottabb« és a »legrátermettebb« szinonimája.

A kirúgott jelölt megköszöni azt a támogatást és biztatást, amit az elmúlt hónapokban kapott, és tudomásul veszi a döntést. Ugyanakkor azt kéri, hogy mindenki ignorálja a „politikusi” Fb-oldalán történt bejegyzéseket.

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sincero
2021. szeptember 12. 01:26
Csak azt kapta, amit megérdemelt. Az "övéitől".
rókabácsi
2021. szeptember 11. 15:46
kibújt a szög a zsákból!
Ma is bukik a Zorbán...
2021. szeptember 11. 15:42
Bár elképzelni sem tudom, hogy rendes és normális ember lehetne aki bármelyik bolsevista terrorcsoport jelöltjeként való indulásra kapható lenne, de ha mégis, akkor tisztában kell lenniük azzal, hogy aki Moslék közé keveredik, megeszik a disznók. Nem lehet valaki büntetlenül a bolsevisták szekértolója, valamikor lakolni kell az ilyen szörnyűségekért. Azt viszont különösen felháborítónak tartom, ha valaki a Szarbeszéd nevű, nem is létező "pártra" hivatkozik, ez a nehézsúlyú arcátlanság minősített esete.
Gullwing
2021. szeptember 11. 13:36
Fábián csodálkozik azon hogy a fajtatársai szaremberek?! Holl élt ez eddig?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!