Felbomlott az ellenzéki együttműködés Tatabányán

2021. szeptember 23. 10:49

Tatabánya ellenzéki polgármestere bejelentette, hogy három képviselőtársával új frakciót alakít, így jelentős kisebbségbe került a 18 tagú testületben.

2021. szeptember 23. 10:49
null

A megyeszékhely közgyűlésében korábban 9 tagú volt az ellenzéki pártok frakciója, Összefogás Tatabányáért néven. A csoport korábban többször a város vezetője ellen szavazott, egy ügyben pedig szavazataikkal kétszer is döntése visszavonására kényszerítették.

A közgyűlésben a Fidesz-KDNP 8 képviselővel van jelen

Az Összefogás Tatabányáért tagjai közül hárman független képviselőként folytatják a munkát, a megmaradt két tag egyike a volt MSZP-s alpolgármester, akit Szücsné Posztovics Ilona polgármester hívott vissza tisztéből. A másik, DK-s képviselő kilépett a pártból,

mert szerinte az ő szavazatai miatt lefokozták a városházán dolgozó édesanyját.

Őt állításai miatt a polgármester feljelentette. A közgyűlésben a Fidesz-KDNP képviselőcsoport 8 taggal van jelen, egy képviselő pedig a Mi Hazánk Mozgalom tagja.

(MTI)

Nyitókép: Facebook

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kata56
2021. szeptember 23. 18:38
..
Marcus Gravius
2021. szeptember 23. 17:57
Robbant egyet a moslékos vödör.
bunko_jobbos
2021. szeptember 23. 14:10
Nemrég betévedtem Tbányára, a közepére. Jujj.... Inkább nem mondok semmit. Szerencsére gyorsan elhúztam onnan.
Gullwing
2021. szeptember 23. 11:52
Fortyog a moslék.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!