Fekete-Győr András szerint a pápa lopásgátló távolságot tartott Orbánéktól

2021. szeptember 12. 15:27

A Momentum elnökének ennyi jutott eszébe a vasárnapi pápalátogatásról.

2021. szeptember 12. 15:27
null

Amint arról korábban beszámoltunk, Orbán Viktor és Áder János találkozott Ferenc pápával. A miniszterelnök, a köztársasági elnök és a pápa a Szépművészeti Múzeumban találkoztak.

Lopásgátló távolságtartás a Fidesz-maffiától

írta közösségi oldalán Fekete-Győr András. A Momentum elnökének ennyi jutott eszébe a vasárnapi pápalátogatásról.

Kép forrása: MTI/Miniszterelnökség/Botár Gergely

Összesen 164 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2021. szeptember 13. 09:44
Majdnem agyament ötlet. De hát nem. Van Magyarországon egy fószert, akitől távolságot kell tartani. Főleg a pápai gyűrűtől kell távol tartani. Mert rá van kattanva a gyűrűre. Már Orbántól, Adlertől is szeretett volna egyet.
ddi1980
2021. szeptember 13. 08:07
Gyurcsányt és bandáját alapvetően nem érdekli a pápa, tőlük akár fel is köthetné magát. Őket legfeljebb akkor érdekli, ha olyan megnyilvánulása, cselekedete van az egyházfőnek, amit saját hasznukra fordíthatnak, magyarázhatnak.
DE JÓ
2021. szeptember 13. 03:38
A nemzet atomfizikusa már megint hülyét csinált magából. Ő nyilván úgy képzelte, hogy a pápa-látogatáskor együtt kell megrakni a b@szatáskát...
Robur
2021. szeptember 13. 01:15
És mennyire igaza van!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!