Elmarasztalta Tóth Csabát az előválasztási bizottság

2021. szeptember 24. 18:24

A szocialista politikus egy idősotthonban kampányolt.

2021. szeptember 24. 18:24
null

Elmarasztalta etikai vétségért az Országos Előválasztási Bizottság Tóth Csabát – írja a Blikk. A hírt az eljárást kezdeményező Kassai Dániel független képviselő közölte a Facebook-oldalán.

A Zuglóban induló Tóth Csaba nem először került az előválasztási bizottság napirendjére: ám míg a Jakab Péter által benyújtott korrupciós vádakkal kapcsolatos beadványt elutasította a bizottság, addig a Kassai Dániel független képviselő által kezdeményezett etikai eljárásban elmarasztalták a képviselő-jelöltet.

A képviselő azt írja Tóth Csaba az előválasztási kampány alatt a zuglói Eleven Élet Idősek Klubjában „X TÓTH CSABA” feliratú, piros színű vászontáskákat osztogatott, azonban a képviselő kampány célból nem tartózkodhatott volna az intézményben: „A törvény szerint választási kampánytevékenységet folytatni, választási gyűlést tartani ilyen helyen nemcsak most, hanem bármilyen választás alkalmával TILOS” – hangsúlyozza bejegyzésében.

Nyiókép: Facebook

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2021. szeptember 25. 13:18
...ihajla-csuhajla...
kovászos cipó
2021. szeptember 25. 00:18
Az OEVB-nek milyen hivatalos felhatalmazása van a balhibbant bohóckodás és választásicsalás-előkészítés ellenőrzésére?
pandalala
2021. szeptember 24. 22:55
Penitencia: önkritikát kell gyakorolnia!! .. Pelikán elvtársnak is már szóltak, hogy írja alá az _ítéletet_!! .... :-DD
Knerten
2021. szeptember 24. 22:24
Mi a kutyafasza az az "előválasztási bizottság"?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!