Dobrev Klárát támogatja az előválasztáson Iványi Gábor

2021. szeptember 16. 15:30

„Magyarország sikeres időszakaiban irányított kormányhivatalt is” – érvelt döntése mellett Iványi.

2021. szeptember 16. 15:30
null

Facebookon osztotta meg Dobrev Klára, hogy Iványi Gábor lelkész is őt támogatja a baloldali előválasztáson. A korábban az SZDSZ színeiben politizáló lelkész szerint Dobrev mellett szól többek között az, hogy 

Magyarország sikeres időszakaiban irányított kormányhivatalt is”,

valamint az is, hogy „kedves, jó családanya, hűséges feleség”.

Nyitókép: Facebook

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Köszörüs Zoltán
2021. szeptember 17. 07:32
Ursula von der Leyen szerint sérül a jogállamiság Mo.-on. Ehhez egy hozzászólás: Igen, valóban sérül a jogállamiság, kedves Ursula! Kérem vizsgálják ki, hogy az Európai Unió egyik alelnöke (liberális-globalista oldal választotta meg és nyílván EU Parlamenti képviselő is), hogyan fordulhat a jogállam ellen. Egy EU-s ország választási előkészületei alatt, hogyan hergelhet százezreket azzal, hogy ha ő vagy pártja kormányzásra jut az adott országban egyszerű többséggel (álmaiban:-) , akkor a kétharmados törvényeket semmibe veszi és kicsiny többségével azok hatályát nem veszi figyelembe. Ezt "muszáj", mint mondja, mert a kétharmados törvények által pozícióban lévőket különben nem tudja eltávolítani illetve nem tudja az országot egyből olyanra formálni, amilyenre szeretné. Muszáj! Ezt értse meg mindenki. Annyira, hogy férje, aki az egyik ellenzéki párt elnöke bejelentette, hogy ha lesznek az ő általuk álmodott hatalomátvétel után (és az így is megvalósítandó jogtiprás ellen) esetleg, akik erőszakosan fellépnek azok ellen szakértőivel már dolgoznak olyan terven, hogyan törik le azokat, akár erőszakkal. Sőt tovább menve. Ellenzéki újságírók és bennfentesek is elismerték a minap egy TV műsorban, hogy az EU parlamenti alelnök asszony az EU egyes diplomatáival (hatalmaival) már tárgyalt is arról, hogy esetleg milyen fogadtatásra számíthat a kétharmados törvények figyelmen kívül hagyásával. (külföldi intervenciót akarna?). Valaki(k) kérem juttassa el ezen kérdésemet, sürgősséggel Ursula asszonynak! és kérem várja is meg a választ. Ha,esetleg nem kapna, akkor tegye fel újra és újra, valamint az EU Parlamentnek, valamint a kinti sajtónak, hogy szerintük ezek a dolgok mennyire felelnek meg a jogállamiságnak. Az EU parlamenti alelnök asszonynak nem-e kellene lemondani tisztségéről, sőt parlamenti tagságáról, sőt mentelmi jogáról is, hogy a hatályos állam és jogrend elleni szervezkedés esetleges vádjával tudjon szembesülni országában (esetleg férjével együtt). Kitalálták hol történik mindez? Hát ott, ahol Ursula asszony félti a jogállamiságot. Igaza van. Magyarországon. Csak abban nincs igaza, hogy kitől félti. Dobrev Klára DK-s hirdetésében találkoztam mindezzel, amit akkor több, mint százezren láttak. És a párt elnöke Gyurcsány Ferenc. Kedves Ursula! Várom válaszát. Valamint azon országok nyilatkozatát, akikkel már tárgyalt a kedves Klára arról, hogy esetlegesen megléphet-e jogállam elleni lépéseket Magyarországon és elnézik-e, ha ez ellen fellépő, tüntető emberek ellen erőszakkal is fellépnek majdan.
Kanóc
2021. szeptember 16. 20:17
Amikor valakinek már annyira elveszi az eszét a gyűlölet, hogy lelkészként egy nyíltan ateista, egyházellenes megrögzött hazudozót, egy népverő, szélhámos tróger feleségét tol a hívei arcába, vonzó alternatívaként. Ennél már tényleg csak az van lejjebb, hogy alkut köt az ördöggel.
sosringli-babbal
2021. szeptember 16. 19:08
Azt hittem, az egyház maradjon távol a politikáról. Nem?
nyugalom
2021. szeptember 16. 18:58
És? Egy ven hülye! Folyamatosan lop, penzt kunyeral, vadaskofik, mint soros-barat, hitsorsos!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!