Szécsényben is hatalmasat kaszáltak a Cseh Katalinhoz köthető cégháló tagjai

2021. szeptember 08. 11:56

Újabb pályázatokra bukkant a Magyar Nemzet.

2021. szeptember 08. 11:56
null

„Szécsényben is hatalmasat kaszáltak annak a nyomdaipari céghálózatnak a tagjai, amelyek a momentumos Cseh Katalinék köré szerveződtek” – derül ki a Magyar Nemzet szerdai írásából. Mint a portál fogalmaz, a céghálózat működését leleplező információk megjelenését követően jelentkezett egy olvasó, aki további értékes információkkal szolgált.

Szécsényen is felbukkant a Cseh Katalinhoz köthető Pannónia Nyomda Kft.

A Magyar Nemzetnek nyilatkozó olvasó felhívta a portál figyelmét arra, hogy a sajtó méltatlanul keveset foglalkozott Szécsény városával, ahol

a vállalkozások 1,5 milliárd forintot meghaladó támogatást kaptak a Rákóczi út 125. szám alatti ingatlanra.

Az említett címen például a Cseh Katalin botrányához köthető cég, a már többször említett Pannónia Nyomda Kft. is „felbukkant”. Mint a cégadatbázisból kiderült, a cég egyik fióktelepe volt itt megtalálható:

A Pannónia Nyomda Kft. fióktelepei<br>Fotó: Opten.hu
A Pannónia Nyomda Kft. fióktelepei
Fotó: Opten.hu

Az említett ingatlan tulajdonosa egyébként a pályázatok benyújtásakor az Unilever Kft. volt, azonban 2019 augusztusa óta ezt az épületet már a helyi önkormányzat birtokolja – teszi hozzá a portál.

A Magyar Nemzet cikkéből ugyanakkor kiderül az is, hogy

a portál olvasója a környéken nem tapasztalt érdemi munkavégzést a szóban forgó pályázatok kapcsán.

Pedig „ez már csak azért is figyelemreméltó körülmény” – írják – „mert a pályázatok jelentős részének megvalósítási határideje már lejárt.”

 

Nyitóképen: Cseh Katalin, a Momentum képviselője az Európai Parlament (EP) plenáris ülésén Strasbourgban 2019. július 16-án. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd 

Összesen 143 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
koronaszepe
2021. szeptember 09. 20:21
Van egy ötletem, csináljatok belőle képregényt, hátha jobban átmegy... Amúgy ezért fizetni fogtok valamikor a választások után, de tudom, hogy van rá keret. Így volt Juhász nőverő ( 7 milla körül kapott), Vona buzi ( 10 milla körül kapott)...
rókabácsi
2021. szeptember 08. 19:38
ha véletlen jogszerű is egész ügy! akkor is totál égés az egész ballibsi oldalon!
Budai Katalin
2021. szeptember 08. 18:33
Nagyon örülök, hogy ennek a céghálónak a felkutatásával és kiteregetésével letörölték ennek a vámpír nőnek a pofájáról azt az örökös vihogást, amit ki nem állhatok. Köszönet érte.
nempolitizálok
2021. szeptember 08. 15:30
Szia Uram!. Könnyűszerkezetes épület Nógrádban az isten háta mögött egy erdő szélén érdekel? Infrastruktúra nincs, de EU-s pályázathoz kiváló. Esetleg bontásra, anyagáron? jelszó: Botmixer
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!