Képeken a szeptember elsejei Budapest

2021. szeptember 01. 09:39

A Mandiner fotósainak összeállítása.

2021. szeptember 01. 09:39
null

Már a nyár elejétől kezdve téma volt a budapesti dúgóhelyzet: emlékezetes, június elején Karácsony Gergely főpolgármester azt tanácsolta az elégetlenkedő Hollik Istvánnak, hogy szálljon ki a kocsiból, és menjen gyalog. Aztán a nyár folyamán a folyamatos felújítások, lezárások sem javítottak a helyzeten: kedden például a Hungária körút környékén az sem tudott közlekedni, aki megfogadva Karácsony tanácsát, kiszállt az autójából.

Így érkeztünk el a mai naphoz, a személyes jelenléttel újrainduló oktatás első napjához. Két nappal ezelőtt, amikor erről kérdeztük, Karácsony már óvatosan fogalmazott: kijelentette, hogy készüljenek fel a budapestiek a torlódásokra szeptember elsején. Kedd este pedig már a Facebookon kérlelte a főpolgármester a budapestieket: menjenek inkább tömegközlekedéssel iskolába szerdán.

Ilyen előzmények után lapunk is kíváncsi volt, milyen lesz a főváros közlekedési helyzete a főváros egyes csomópontjain, ezért újságíróink a helyszínről tudósítanak majd az eseményekről.

Íme:

 

Képek: Földházi Árpád, Mátrai Dávid/Mandiner, olvasói fotók

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csakislovacska
2021. szeptember 01. 21:50
Meg-ér-dem-li-tek!
mdave88
2021. szeptember 01. 16:36
https://www.youtube.com/watch?v=WD90_EkaIGc
12345
2021. szeptember 01. 13:13
Köszönjük te agyalágyult Geri!
monuskaroly
2021. szeptember 01. 12:55
Orbán miatt van az egész. Nemelég hogy az életszínvonal emelkedéssel egyre több az autó az utakon, még támogatják a 3 gyermekesek autóvásárlását is. Mi ez ha nem kibaszás Karácsonnyal, hogy több legyen az autó az utakon. Majd a bolsi-libsi kormány elintézi ezt is, nem lesz pénzük az embereknek üzemanyagra és megoldódik a dugó-kérdés gyorsan.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!