A második kerület baloldali polgármestere beállt Fürjes Balázs javaslata mögé

2021. szeptember 18. 15:29

Őrsi Gergely kiáll az 56-os villamos mellett, amelynek két megállóját is megszüntetné a főváros.

2021. szeptember 18. 15:29
null

Fürjes Balázs Facebook-oldalán közzétett bejegyzésében ismertette, hogy együttműködési javaslattal fordult Őrsi Gergely ellenzéki polgármesterhez, az 56-os villamos Nagyajtai és a Nyúl utcai megállóinak megszüntetése ellen. A főváros által tervezett lépés Fürjes szerint több ezer budainak – időseknek, gyerekes családoknak, diákoknak, munkába járóknak – nehezítené meg a mindennapjait. Bejegyzésében úgy fogalmazott: „A villamosközlekedést nem leépíteni, hanem fejleszteni kell.”

A II. kerület polgámestere kommentben válaszolt a Miniszterelnökség államtitkárának, Őrsi válaszában azt írta: 

„Ahogy már korábban is jeleztem, kiállok a villamos vonal fejlesztése és a megállók érdekében. És természetesen örömmel veszek részt az egyeztetéseken a Budapest Fejlesztési Központ vezetőjével, valamint a BKK-val is.”

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
APA152
2021. szeptember 18. 19:52
"Ahogy már korábban is jeleztem, kiállok a villamos vonal fejlesztése és a megállók érdekében. És természetesen örömmel veszek részt az egyeztetéseken a Budapest Fejlesztési Központ vezetőjével, valamint a BKK-val is.” "Börtön lesz ebből fiú-lányok " !!
zakar zoltán béla
2021. szeptember 18. 18:14
Vigyázz Balázs!
cutcopy
2021. szeptember 18. 18:07
Selyemzsinór lesz ebből is..
matykox
2021. szeptember 18. 17:33
Na, ennek is megtanították: Ha nem tudod legyőzni, állja az élére! Várható a nagy felháborodás, hogy a II.ker. egyetlen hűvösvölgyi villamosvonalát nyesegeti harácsony. Ugye, ahogy korábban javasoltuk, biciklisávokat kell a villamossínekre is, na meg az úttestekre is. Elég jó lenne a méhlegelők mellett a Budakesz, Hűvösvölygi és a Pasaréti utakra is 2-3 biciklisávot festegetni. Tegyék le az autókat ugye. Főként a gyerekesekk meg a mozgáskorlátozottak. 100 évvel ezelőtt hogy közlekedtek? Na ugye.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!