A magyar paralimpikonok is kiállnak az atlétikai vb mellett

2021. szeptember 02. 07:57

A fővárosi közgyűlés a sportesemény vétójával fenyeget.

2021. szeptember 02. 07:57
null

A Magyar Paralimpiai Csapat atlétái egy, a tokiói paralimpiai faluban készült fotóval állnak ki a budapesti atlétikai világbajnokság megtartása mellett. A képen szerepel a frissen aranyérmet nyerő Ekler Luca mellett, a paralimpiai ezüst- és bronzérmes Biacsi Ilona, a paraatlétikai világbajnok Biacsi Bernadett, a paralimpiai ötödik Szöllősi István és Ekler Luca edzője, a kétszeres távolugró Európa-bajnok Szalma László is.

Nyitókép: Bohár Dániel Facebook oldala

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2021. szeptember 02. 14:27
Mindenkinek több esze van, mint Karácsonynak, aki egy pitiáner, bosszúálló figura.
anna bolena
2021. szeptember 02. 13:13
Fantasztikus és felemelő a paralimpia résztvevőinek tokiói teljesítménye! Köszönjük, h kiállnak a vb budapesti megrendezése mellett!
westend
2021. szeptember 02. 11:21
Hálás köszönet Lucáéknak a bátor kiállásért. Sokkal több ilyen kellene. Sajnos azonban a moslékbagázs lenin-fiúi fenyegetőzései bénítólag hatnak a sportágban érintettekre is.
llnnhegyi
2021. szeptember 02. 11:14
Drága sportolók! Ép lélek lakozik bennetek! Hajrá Magyarország!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!