Tordaival csobbant egyet Szabó Tímea, mindezt Karácsonynak köszönte

2021. augusztus 15. 16:13

„Csodálatos hely! A föveny tiszta, nincs szemét, van viszont zuhanyzó, WC, pelenkázó, sőt napágy is – mindez ingyen!” – lelkendezett a Római-parti szabadstrandról Szabó.

2021. augusztus 15. 16:13
null

Tordai Bencével csobbant egyet a Római-parti szabadstrandon Szabó Tímea, mindezt pedig Karácsony Gergelynek köszönte meg a párbeszédes politikus vasárnap a közösségi oldalán.

„Csodálatos hely! A föveny tiszta, nincs szemét, van viszont zuhanyzó, WC, pelenkázó, sőt napágy is – mindez ingyen!” – dicsérte a körülményeket Szabó Tímea, aki ezután megköszönte Karácsony Gergelynek, „az egyetlen zöld miniszterelnök-jelöltnek, aki főpolgármesteri megválasztása után az első közgyűlésen elfogadtatta, hogy a Római zöld és természetes marad, és nem adjuk a fideszes lakópark- és mobilgátépítő rablóknak!”.

Összesen 221 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2021. augusztus 17. 10:10
Gurmai Zitáról miért nem posztoltok? Mondjuk amikor szigetkört fut? Esetleg Vadai Ágnesről egy köredzés után? Amúgy meg gát nem kell, hiszen az áradás része az ideológiai zöldpolitikának, ami ellen ideológiával is lehet védekezni, de ha az kevés, akkor majd a kormány hibája lesz.
bandee1
2021. augusztus 16. 18:59
Azért odaverném a Timi mellei közé!!! :)))))
bandee1
2021. augusztus 16. 18:59
Tényleg ekkora csöcse van Timinek, vagy ez fotósop? :)))))))
Pomozi Sándor
2021. augusztus 16. 18:15
Baszó Timi jaj Szabó Timi ennyi pénzért sajnos ezt mind el kell viselni. Hát ez van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!