Szivárványos zászlóval üzent Deutsch Tamásnak a német nagykövetség

2021. augusztus 03. 17:25

A német kormány számára az LMBT-jogok iránti elkötelezettség „az emberi jogi politikájának szerves részét képezi” – írták.

2021. augusztus 03. 17:25
null

Mint arról mi is beszámoltunk, Deutsch Tamás horogkeresztes képpel üzent Mesterházy Attilának. A Fidesz EP-képviselője azt írta: „a németek mindig is értettek ahhoz, hogyan kell az aktuális kordivatnak megfelelő píszí szimbólumokat megjeleníteni.”

Erre reagált most a budapesti német nagykövetség. Mint írták: „teljesen helytelen az emberek e csoportjának jogai melletti elkötelezettséget és a megkülönböztetésük elleni fellépést a náci rezsim politikájával összehasonlítani”, mert, mint fogalmaztak, „számtalan LMBTQ-személy is áldozata lett a náci rezsim bűncselekményeinek”.

A német kormány számára ez az elkötelezettség az emberi jogi politikájának szerves részét képezi – Németországban, Európában és az egész világon”

– fogalmaztak bejegyzésükben.

Nyitókép: Besenyei Gergely / AFP 

Összesen 187 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ventrotty
2021. augusztus 05. 12:24
Tisztelt embertársaim! Kérek mindenkit, ezt a színes rongyot ne hívjuk ZÁSZLÓ-nak, mert az ennél sokkal több!
Vakfolt
2021. augusztus 05. 12:18
"A Fidesz EP-képviselője azt írta: „a németek mindig is értettek ahhoz, hogyan kell az aktuális kordivatnak megfelelő píszí szimbólumokat megjeleníteni.”" És akkor üzennek buzizászlóval.. pont erről beszélt DT, köszi a megerősítést. Barmok.
savrena
2021. augusztus 04. 10:19
Van az a mondás hogy az kiabál a leghangosabban, akinek a háza ég. Igaz ez valahol a német demokráciára is.
Bokros Birka
2021. augusztus 04. 09:33
Már multkor mondtam, keresztelő volt, Németország helyett már Köcsögisztánt kell írni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!